ΚεντρικήΟμορφιά

3 + 1 περιζήτητα pillow mists για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση πριν τον ύπνο

21/1/2023

Αν ακούς για πρώτη φορά τις λέξεις “pillow mists” να σε ενημερώσουμε ότι αναφερόμαστε στα πιο περιζήτητα προϊόντα ομορφιάς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά – και στα social media.

Πρόκειται για sprays ή mists, που βασικά είναι ό, τι λέει η ονομασία τους: Sprays βασισμένα σε νερό, εμπλουτισμένα με διάφορα αιθέρια έλαια που χρησιμεύουν για να ψεκάζεις το μαξιλάρι και τα σεντόνια σου λίγο πριν κοιμηθείς.

Στην ουσία, τα συγκεκριμένα sprays χρησιμοποιούν τα αρώματα των ελαίων για να προκαλέσουν την παραγωγή της μελατονίνης στο σώμα, μια ουσία που χαλαρώνει τις αισθήσεις και προάγει έναν πιο ήσυχο και εύκολο ύπνο. Δεν είναι τυχαίο που ορισμένες μυρωδιές, όπως αυτή της λεβάντας, θεωρούνται πολύ χαλαρωτικές.

Γιατί είναι χρήσιμα;

Κάτι οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, κάτι τα άγχη που ταλανίζουν συχνά τους περισσότερους από εμάς, πλέον η χαλάρωση στο σπίτι αλλά και ο ήρεμος, ανενόχλητος ύπνος θεωρούνται μεγάλη πολυτέλεια από πολλούς. Εδώ έρχονται τα συγκεκριμένα mists τα οποία, με τις ιδιότητες της αρωματοθεραπείας που παρέχουν, σε βοηθούν να αποβάλεις το άγχος και την ένταση και να κοιμηθείς όσο το δυνατόν πιο ήρεμα.

Beauty Sleep

Πιθανόν να έχεις ακούσει τον όρο “Beauty Sleep”, που έχει γίνει μόδα τελευταία και στον χώρο της ομορφιάς. Ο εν λόγω όρος δεν αναφέρεται τυχαία στον ύπνο, μιας και αυτός είναι εξαιρετικά ωφέλιμος όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και για μια ξεκούραστη και φρέσκια επιδερμίδα. Γιατί beauty sleep; Γιατί ένας πολύωρος και ανενόχλητος ύπνος δρα πολλές φορές τόσο ευεργετικά που μπορεί να αντικαταστήσει και την ακριβότερη κρέμα.

Παρ’ όλα αυτά, η αϋπνία είναι μια σοβαρή κατάσταση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Για όποιον λόγο κι αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς το ίδιο: Ξυπνάς ταλαιπωρημένη, με μαύρους κύκλους και πρήξιμο στα μάτια, αλλά και με μια όψη στο πρόσωπο που μόνο λαμπερή και νεανική δεν είναι.

Αν δεν τίθεται θέμα για κάποιο οργανικό πρόβλημα (και για το οποίο σε προτρέπουμε να συμβουλευτείς τον γιατρό που εμπιστεύεσαι), η καθημερινή χρήση των pillow mists ίσως σε καταπλήξει.

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Νέα Σμύρνη: Εκδήλωση για την επιθετική συμπεριφορά παιδιών και εφήβων

xristiana

Hair Botox: Κάνε δώρο στα μαλλιά σου μια πολύτιμη θεραπεία ανανέωσης!

xristiana

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Τέσσερα πρώιμα συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζουν ειδικά οι νέοι

xristiana