3 -ακόμα- πολύ συχνά skincare λάθη που σε κάνουν να ξοδεύεις χωρίς λόγο χρήματα

21

25/1/2023

Πριν μερικές μέρες σου αποκαλύψαμε τα τρία πιο συχνά λάθη, που πολλές γυναίκες κάνουν κατά τη διάρκεια της skincare ρουτίνας τους, ξοδεύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο χρήματα χωρίς λόγο. Σήμερα θα προσθέσουμε τρία ακόμα σε αυτή τη λίστα:

1. Δεν εφαρμόζεις τα προϊόντα περιποίησης με τη σωστή σειρά

Τι ξεχωρίζει μια απλή skincare ρουτίνα από μία εξαιρετική; Η σωστή σειρά εφαρμογής των skincare προϊόντων φυσικά, η οποία θα μεγιστοποιήσει τις ευεργετικές τους ιδιότητες και θα τα κάνει να δράσουν στο έπακρον. Ποια είναι λοιπόν αυτή η σειρά; Τονωτική λοσιόν, ορός, κρέμα ματιών, κρέμα προσώπου, αντηλιακό.

Director’s Note: Αν εφαρμόσεις τον ορό πριν την κρέμα, η σύνθεσή του δεν θα μπορέσει να τη διαπεράσει και να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να τον χρησιμοποιείς τζάμπα.

2. Χρησιμοποιείς υπερβολικά μεγάλη ποσότητα κρέμας

Τι στοίχημα πας ότι χρησιμοποιείς μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντων από αυτή που η επιδερμίδα σου χρειάζεται στην πραγματικότητα; FYI ένα πάτημα της αντλίας από το καθαριστικό είναι αρκετό, ενώ το ίδιο ισχύει για τρεις σταγόνες ορού, ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι από την κρέμα ματιών, ποσότητα ίση με ένα bluberry από την κρέμα προσώπου και ένα κουταλάκι του γλυκού από το αντηλιακό.

3. Δοκιμάζεις συνεχώς διαφορετικά προϊόντα περιποίησης

Πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή αγοράζοντας διαρκώς νέα προϊόντα, ξοδεύεις πολλά χρήματα, δεν τους δίνεις χρόνο να δείξουν τις σπουδαίες ευεργετικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα σου. Έτσι ούτε μπορείς να απολαύσεις τους “καρπούς” των skincare “κόπων” σου, αλλά ούτε και να ξέρεις στην πραγματικότητα ποιο προϊόν βοήθησε την επιδερμίδα σου ή ποιο σού προκάλεσε ερεθισμό, ακμή ή ερυθρότητα.

Πηγή: https://www.missbloom.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com