29/1/2023
Υλικά Συνταγής
- 1 φύλλο σφολιάτας έτοιμης, ανοιγμένο σε 24Χ24 εκ.
- 6 φέτες μπέικον κομμένες κάθετα στη μέση
- λίγη μουστάρδα
- χοντροκομμένο πιπέρι
- 1 αυγό χτυπημένο
Εκτέλεση
- Αλείφετε τη σφολιάτα με λίγη μουστάρδα και πασπαλίζετε με χοντροκομμένο πιπέπρι. Την κόβετε σε 12 στενές λωρίδες. Παίρνετε 1 λωρίδα σφολιάτας με 1 λωρίδα μπέικον και τις στριφογυρίζετε μαζί σε κορδόνι.
- Αραδειάζετε τα σφολιατίνια σε ταψί με στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, αλείφετε την επιφάνεια με αυγό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 15′-18′ περίπου, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Πηγή: https://www.icookgreek.com