ΚεντρικήΚοινωνικά

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο

29/1/2023

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης έχει τη χαρά να σας προσκαλεί στην καθιερωμένη γιορτή του Συλλόγου για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη).

Δύο χρόνια μετά την τελευταία φορά που γιορτάσαμε παρέα, σας περιμένουμε και πάλι από κοντά στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας! Μία ξεχωριστή ευκαιρία για να καλωσορίσουμε ΜΑΖΙ το νέο έτος, να μοιραστούμε τα σχέδια μας για την καινούρια χρονιά, να διασκεδάσουμε ξανά ΠΑΡΕΑ!

Μια βραδιά αφιερωμένη στη δύναμη που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Γυναίκα μπορεί να σημαίνει ευαισθησία κι υπομονή, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει δύναμη και επιμονή. Για όλες αυτές τις γυναίκες που έδωσαν το δυσκολότερο αγώνα, τον αγώνα για ΖΩΗ, έγιναν σύμβολο δύναμης, μας ενέπνευσαν και συνεχίζουν να μας εμπνέουν!

Την εκδήλωση παρουσιάζει για ακόμα μία χρονιά η αγαπημένη μας δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Μοναδικοί καλλιτέχνες σε μία μοναδική βραδιά
Μοναδικοί Καλλιτέχνες σε μία μοναδική βραδιά για έναν κοινό σκοπό! Μαζί μας στην Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας, οι αγαπημένοι μας Θάνος Γκιουλετζής, που βάζοντας όλη του την ψυχή κρατώντας το δοξάρι θα μας ταξιδέψει σε ξεχωριστές μουσικές με το βιολί του και ο Αχιλλέας Σοφούδης, που με τη μαγική του φωνή θα μας παρασύρει να τραγουδήσουμε ΠΑΡΕΑ τραγούδια που όλοι αγαπάμε!

Βιολί και τραγούδι, μουσικές που αγαπάμε, τραγούδια που όλοι τραγουδάμε, σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα ζήσουμε ΜΑΖΙ!

Ευγνωμοσύνη για τη χρονιά που μας πέρασε
Αν κάτι μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας είναι η δική σας στήριξη και πίστη στο έργο μας! Για όλες εμάς τις γυναίκες του Συλλόγου η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας αποτελεί μία ευκαιρία για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους μας στήριξαν μέσα στο 2022, βραβεύοντας τους σημαντικότερους ανθρώπους, εταιρείες και φορείς που υποστήριξαν το Έργο και τις δράσεις μας.

Σπουδαίες εταιρείες υποστηρικτές του αγώνα μας
Τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει πράξη χωρίς τη στήριξη σπουδαίων εταιρειών, αλλά και των μοναδικών Ανθρώπων που ανήκουν στο δυναμικό τους. Δίπλα μας ως Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσής η DHL και ως Υποστηρικτής τα αγαπημένα μας Μάκβελ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τα υπέροχα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου και του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, θα δροσιστούμε με τον υψηλής ποιότητας ανθρακούχο μηλίτη της Somersby, ενώ ο Κόκκινος Σκούφος υπόσχεται να μας γλυκάνει για ακόμα μία φορά με τις χεροποίητες δημιουργίες του.

Την τύχη της βραδιάς έχουν αναλάβει τα Ζαχαροπλαστεία «Κατσικάρης», που θα ετοιμάσουν τα τυχερά βασιλοπιτάκια των καλεσμένων μας, ενώ η ομάδα του Fiorentino LFS-βάζοντας όλο το μεράκι της- θα επιμεληθεί τον στολισμό, διακοσμώντας τον χώρο με τις υπέροχες συνθέσεις της! 

Τα τυπογραφεία «Κατσαμάκης» επιμελήθηκαν τις εκτυπώσεις. Ένα μεγάλο ΕΥΧΡΙΑΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς σε όλους αυτούς του ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ανθρώπους που για ακόμα μία φορά στηρίζουν αφιλοκερδώς και με ανιδιοτελή αγάπη το έργο μας.

Τελευταίες προσκλήσεις
Έχουν μείνει λίγες ακόμα τελευταίες προσκλήσεις. Σας περιμένουμε όλους για να καλωσορίσουμε μαζί τη νέα χρονιά, σε ένα γιορτινό κλίμα συντροφιά με ελαφρύ γεύμα, κρασάκι και όμορφες εκπλήξεις!

Μετράμε αντίστροφα κι ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά!

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310-285181. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του Συλλόγου μας, Παύλου Μελά 38, Κέντρο Θεσσαλονίκης.

SAVE THE DATE | Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας | 1 Φεβρουαρίου 2023, 20:00 | Grand Hotel Palace

Related posts

Eθελοντική Αιμοδοσία Του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

xristiana

Αρθρίτιδα: Τροφές που ανακουφίζουν από τον πόνο και το πρήξιμο στις αρθρώσεις

xristiana

Πάσχα μέσα από τα μάτια των παιδιών, στο Δήμο Πλατανιά

xristiana