ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Δήμο Ωραιοκάστρου

19/1/2023

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Θεαγένειο». Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, καθώς οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου. 

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068.

«Σε συνεργασία με το νοσοκομείο ”Θεαγένειο” διοργανώνουμε την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, την πρώτη για το 2023 αιμοδοσία στον Δήμο μας. Καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν, να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους δίνοντας αίμα για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

“Μία Λαμπάδα… Ένα Χαμόγελο” – Πασχαλινά Bazaars Από “Το Χαμόγελο Του Παιδιού” Σε Όλη Την Ελλάδα

xristiana

Μαλλιά: Πώς θα τα διατηρήσετε ολόισια όσο κοιμάστε

xristiana

Το 1ο “Pink Together” στη Θεσσαλονίκη – Ενημερωτική εκστρατεία για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού

xristiana