ΚεντρικήΚοινωνικά

Διαδικτυακή Ημερίδα Της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Για Την Κακοποίηση Των Ηλικιωμένων

18/12/2022

Η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα την κακοποίηση των Ηλικιωμένων.

Η ημερίδα απευθύνεται στους εργαζομένους των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων και των εργαζομένων των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και των εφτά Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σκοπός της ημερίδας είναι μέσω των ομιλιών και των workshop να αναλυθεί διεξοδικά το θέμα των διαφόρων μορφών κακοποίησης, παραμέλησης και εγκατάλειψης των ηλικιωμένων και να αξιοποιηθεί η εμπειρία των εργαζομένων που εργάζονται στις δομές.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο email e.tsantali@pkm.gov.gr

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κινδυνεύουν ιστορικές λουτροπόλεις από την κλιματική αλλαγή

xristiana

Θέλετε δύο μισθούς τον μήνα για να κάνετε κακά για χάρη της επιστήμης;

xristiana

Από σήμερα η διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία

xristiana