ΚεντρικήΚοινωνικά

Χριστουγεννιάτικο Party: Brainstorm ReUnion 2022 στον Πολυχώρο WE

25/12/2022

Η 90s Golden Clubbing Society και η Brainstorm Greece σας προσκαλούν στο απόλυτο 90ς Party στον πολυχώρο WE στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 στις 22:00 – 07:00 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη, Θεσσαλονίκη .

Ποιος δε θυμάται τα θρυλικά club της Θεσσαλονίκης “Troll”, “Unity”, “Insomnia” και “Space mobile”.

Παρτυ σε αποθήκες και σε υπόγεια!

Δεκαετία ’90. Η επανάσταση στον χώρο των clubs έχει αρχίσει.
Η ηλεκτρονική μουσική σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Η αρχή μιας νέας κουλτούρας που άλλαξε τα δεδομένα μέχρι σήμερα στην μουσική σκηνή είναι γεγονός…!!!
Χώροι τόσο διαφορετικοί, με ενέργεια και ατμόσφαιρα που κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμα και σήμερα.

Το Brainstorm επιστρέφει με ένα και μοναδικό ReUnion και σε συνεργασία για πρώτη φορά με το 90s Golden Clubbing Society γίνεται ο καλύτερος λόγος για να συναντήσουμε φίλους από παλιά και να θυμηθούμε την μοναδική αυτή ατμόσφαιρα..
Είμαστε πολλοί εκείνοι που θα θέλαμε έστω και για μια ακόμη φορά να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να ξαναζήσουμε μια τέτοια βραδιά…

Ας ξαναζήσουμε τις όμορφες αυτές στιγμές!!

Χριστουγεννιάτικο Party: Brainstorm ReUnion 2022 στον Πολυχώρο WE

90s Golden Clubbing Society:
Το 90s Golden Clubbing Society είναι ένα Ελληνικό Fb Group/Page που κατάφερε να εντυπωσιάσει λόγο της μαζικής επιρροής και συγκέντρωσης περισσότερων από
15000 μελών σε χρόνο ρεκόρ.
Η όλη επιτυχία έχει να κάνει με την συναισθηματική αξία της εποχής από τους ανθρώπους που την έζησαν και ενεργοποιήθηκε μέσω των δημιουργών της ομάδας.

Μια δεκαετία που δύσκολα ξεχνιέται, μέχρι που βρέθηκε ο σωστός χώρος να αποτυπωθεί ξανά, αυτή την φορά με ψηφιακό τρόπο, ώστε να μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Οι άνθρωποι πίσω από το όλο εγχείρημα κατάφεραν να μας θυμίσουν top djs της εποχής μέσω livestreams σε εμβληματικά σημεία της πόλης, να μας ταξιδέψουν, να αποτίνουν φόρο τιμής σε θρύλους των 90s, να ανακαλύψουν ξεχασμένες φωτογραφίες και στιγμές μεταξύ μας αλλά πιο σημαντικό να ενώσουν ανθρώπους που ο χρόνος αναγκαστικά χώρισε.

Brainstorm:
Η ιστορία του Brainstorm ξεκινάει το 1989-90 από τον Mike Verros και μια ομάδα ανθρώπων διοργανώνοντας αρχικά parties σε αποθήκες και αργότερα στα τότε γνωστά club της Θεσσαλονίκης (Troll, Unity, Insomnia κτλ). Ο νέος ήχος ήταν τόσο μοναδικός που γρήγορα το Brainstorm ξεχωρίζει και αποκτά φανατικό κοινό…

Prodigy, Army Of Lovers, 2 Unlimited , Altern 8, Marusha, Westbam και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες παρουσιάστηκαν στην Θεσσαλονίκη, ενώ η φήμη του Mike Verros & του Brainstorm ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας..

Related posts

Τα ζώδια σήμερα: «Σκορπιέ, θα υπάρξει μια ευχάριστη νότα στη συναισθηματική σου ζωή»

xristiana

Πώς να εφαρμόσετε το foundation, σύμφωνα με τους makeup artists

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Αναστολή της κινητοποίησης της 6ης Φλεβάρη στο υπ. Μεταφορών λόγω θετικών εξελίξεων

xristiana