ΚεντρικήΟμορφιά

Οι 5 πιο cool τάσεις κουρεμάτων για το 2023

26/12/2022

Πάρτε έμπνευση για τη νέα σας εμφάνιση.

Νέα χρονιά, νέο χτένισμα. Υπάρχει κάτι πιο αναζωογονητικό από το να αλλάζεις τα μαλλιά σου μόλις φτάσει η 1η Ιανουαρίου; Και αν δεν έχετε σκεφτεί ακόμη ποιο θέλετε να είναι το επόμενο κούρεμά σας, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις τάσεις οι οποίες, όπως όλα δείχνουν, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τη χρονιά που έρχεται.

Καλωσορίστε, λοιπόν, το 2023 με νέα εμφάνιση και πάρτε έμπνευση από τις 5 πιο cool τάσεις κουρεμάτων για τη νέα χρονιά που βρίσκεται ήδη προ των πυλών.

Πεταλούδα

Το κούρεμα πεταλούδα, το οποίο περιγράφεται ως μακριές, φτερωτές στρώσεις, είναι το κούρεμα του 2023 για όσες αναζητούν μια επιλογή χαμηλής συντήρησης και ένα ωραίο μείγμα από μακριές και κοντές στρώσεις. «Αυτό είναι το τέλειο αβίαστο layered look που λειτουργεί σε όλες τις υφές μαλλιών», εξηγεί στο Bustle ο διάσημος hairstylist και ιδρυτής του Andrew Fitzsimons haircare Andrew Fitzsimons.

Για να διαμορφώσετε αυτό το κούρεμα, χρησιμοποιήστε ένα σπρέι όγκου, σε υγρές τούφες και στεγνώστε τα μαλλιά σας με μια στρογγυλή βούρτσα για να τα ανασηκώσετε και να προσθέσετε όγκο σε όλη την έκτασή τους.

Layers

Σύμφωνα με το Bustleτα layers δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα, οπότε να είστε σίγουρες ότι θα εξακολουθείτε να βλέπετε layered looks το 2023. «Οι στρώσεις [είναι] κολακευτικές, πλαισιώνουν το πρόσωπο [και] προσθέτουν σώμα», λέει η hairstylist Sean Fears. Ενώ από την πλευρά της η, επίσης, κορυφαία hairstylist Glenn Ellis προσθέτει ότι τα layers είναι εξαιρετικά εύκολο να διατηρηθούν και συνιστά να χρησιμοποιείτε μους για να τα φτιάξετε και να τους δώσετε αυτόν τον πρόσθετο όγκο.

Κοντό bob

Η Fears λέει ότι τα bob κουρέματα γενικά θα είναι τεράστια τάση το 2023. Αλλά ο Fitzsimons προβλέπει ότι το κοντό bob συγκεκριμένα θα βρεθεί στο επίκεντρο και θα είναι παντού στα social feeds τη νέα χρονιά. «Το κοντό bob είναι ένα look που θα έχει τη στιγμή του το 2023», λέει.

«Δεν μου αρέσει μόνο το γεγονός ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό κούρεμα για όσους έχουν πυκνά μαλλιά, αλλά μου αρέσει και το γεγονός ότι μπορείτε να το στυλιζάρετε με μεγαλύτερες στρώσεις για να διατηρήσετε το bob στο σωστό μήκος και σχήμα».

Μέσο μήκος της δεκαετίας του ’90

Οι τάσεις ομορφιάς της δεκαετίας του ’90 είναι και πάλι εδώ. Η Ellis προβλέπει ότι το μεσαίου μήκους κούρεμα, το οποίο ήταν τεράστιο τη δεκαετία του ’90, θα συνεχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον και το 2023. Για να προσθέσετε διάσταση στο κούρεμα, συνιστά να χρησιμοποιήσετε κάτι όπως ένα ξηρό σπρέι.

Ένα μήκος

Αν τα layers δεν ήταν ποτέ το φόρτε σας, είστε τυχεροί. Η Ellis λέει ότι το «one-length» κούρεμα έχει ήδη αρχίσει να γίνεται τάση και θα συνεχίσει και το 2023. «Βλέπω κορίτσια που έκαναν το κούρεμα του λύκου που τώρα θέλουν να μεγαλώσουν απλώς τα μαλλιά τους», λέει.

Όμως, για να μην φαίνονται τα μαλλιά πολύ άτονα, συνιστά το styling με έναν αφρό που προσθέτει όγκο.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ζητείται ειδική μέριμνα για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους στο νέο πακέτο στήριξης νοικοκυριών κατά της ακρίβειας

xristiana

Καιρός: Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία την Κυριακή

xristiana

Σκύλος φαινόμενο στη Μύκονο: Βάζει γκολ με κεφαλιές και κλείνει τα φώτα

xristiana