ΚεντρικήΟμορφιά

Η τάση μακιγιάζ «Κρυώνω» του TikTok θα σας κάνει να μοιάζετε με άγγελο του χιονιού

26/12/2022

Το μόνο που χρειάζεστε είναι άφθονο ρουζ και μια πινελιά λάμψης.

Στον ευφάνταστο κόσμο του TikTok, υπάρχει 100% πιθανότητα για χιόνι και παγωμένες θερμοκρασίες όλο το χειμώνα με το makeup look «I’m Cold» να αποτελεί την πιο hot τάση, γεγονός που φαίνεται από τις 25,4 εκατομμύρια (και συνεχώς αυξανόμενες) αναφορές του #imcoldmakeup.

Η εποχιακή τάση, πιο συγκεκριμένα, είναι «εμπνευσμένη από τις κρύες μέρες του χειμώνα, όπου το δέρμα σας αποκτά μια φυσική λάμψη όταν συναντά τους κρύους ανέμους και τον παγωμένο καιρό», λέει η διεθνούς φήμης makeup artist της Code8, Sasha Ghodstinat στο Allure. Αλλά αυτό το look δεν έχει καμία σχέση με το πόσους βαθμούς Κελσίου έχει εκεί έξω.

Το μακιγιάζ «I’m Cold» έχει να κάνει με την ενίσχυση του φυσικού σας κοκκινίσματος. Σαν μια μέρα στις πλαγιές του Παρνασσού για σκι σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, η τάση μιμείται αυτή την κόκκινη μύτη του Ρούντολφ και τα ρόδινα μάγουλα που αποκτάτε μετά την πολύωρη παραμονή σας στο κρύο.

Πώς να υιοθετήσετε την τάση

@jmdimov

winter is coming❄️ ib @zoekimkenealy #makeup #wintermakeup #fypシ #fyp

♬ original sound – ci

Οι δημιουργοί και οι καλλιτέχνες του TikTok επιτυγχάνουν την ίδια εμφάνιση με ένα συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ: «Η τάση αφορά το ρουζ», λέει η makeup artist Kate Synnott. Για να πετύχετε ένα φυσικό ρουζ, η Synnott συνιστά να εφαρμόσετε ένα κρεμώδες ρουζ στα μήλα των μάγουλων και στα ζυγωματικά και να το αναμείξετε προς τα πάνω με ένα πινέλο ή τα δάχτυλά σας. Η καλλιτέχνης μακιγιάζ Melissa Hernandez συνιστά, επίσης, να προσθέσετε ρουζ στην άκρη της μύτης σας και, αν θέλετε πραγματικά να το παρακάνετε, «γύρω από τα χείλη για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση σκασμένων χειλιών».

Η δημιουργός του TikTok Jennie Dimova προτιμά να απλώνει το ρουζ σε σχήμα «W», αναμειγνύοντας προς τα πάνω και στα δύο ζυγωματικά και κατά μήκος της γέφυρας της μύτης της.

Όπως και το «ηλιοκαμένο από τον ήλιο» trend που μας κράτησε λαμπερές όλο το καλοκαίρι, αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό look χωρίς να χρειαστεί να τολμήσετε να βγείτε στα στοιχεία της φύσης. Το κρεμώδες ρουζ θα σας χαρίσει αυτή τη λάμψη που φωτίζεται από μέσα σας.

Η beauty influencer και makeup artist Dasia Janae τονίζει τη σημασία μιας ματ βάσης, ενώ αν θέλετε να απογειώσετε αυτό το μακιγιάζ της χειμερινής «χώρας των θαυμάτων», το Allure συνιστά ανεπιφύλακτα να το ολοκληρώσετε με αρκετή λευκή μάσκαρα. Έτσι, θα μοιάζετε σίγουρα με βασίλισσες του χιονιού!

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Αποκριάτικη Μουσική Βραδιά Για Τα Γενναία Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ

xristiana

Μεσοθηλίωμα: Ο δύσκολος καρκίνος και η νέα θεραπεία

xristiana

Οργανώσεις αλληλεγγύης ενισχύει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή

xristiana