ΚεντρικήΚοινωνικά

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική Αιμοδοσία Στο ΑΠΘ Την Τετάρτη

11/12/2022

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Επιτροπή Υγείας του ΑΠΘ, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, και ώρες 9:00 με 12:30, στο φουαγιέ του κτιρίου Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Λόγω της πανδημίας, η προσέλευση των αιμοδοτών είναι απαραίτητο να γίνεται με προκαθορισμένη ροή ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Οι υποψήφιοι αιμοδότες θα πρέπει να δηλώσουν «πρόθεση συμμετοχής» στη Γραμματεία της Επιτροπής Υγείας του ΑΠΘ, στο τηλ. 2310995360, ώστε προσδιοριστεί η ώρα προσέλευσής τους.

Παράλληλα, στον χώρο διεξαγωγής της αιμοδοσίας θα υπάρξει ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες για θέματα αιμοδοσίας, δωρεάς σώματος και οργάνων, αλλά και σχετικά με γενικότερα θέματα μεταμοσχεύσεων, ενώ θα παρέχεται η δυνατότητα δειγματοληψίας σιέλου για δωρεά μυελού των οστών.

Όσες/όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μία εβδομάδα για την έναρξη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού Υγείας

xristiana

“Ηρακλής”: Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 Στη Μνήμη Του Μαθητή Ηρακλή – Μάριου Χατζηπαναγιώτη Στη Μεταμόρφωση

xristiana

Ενημερωτική Εκδήλωση Στο Περιστέρι Με Θέμα «Φροντίζοντας Τα Κακοποιημένα – Παραμελημένα Παιδιά»

xristiana