ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση Για Την Αναδοχή Και Υιοθεσία Παιδιών

11/12/2022

Ο Δήμος Θέρμης και το ΚΕ.Π. Υγείας Θέρμης  σας προσκαλούν στην ενημερωτική ομιλία η οποία  θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου  2022 και ώρα 18.00 με θέμα:«Αναδοχή και υιοθεσία παιδιών: Δύο πράξεις αγάπης προς τα παιδιά». Συντονίστρια και εμπνεύστρια της εκδήλωσης είναι η  κ. Κατερίνα Ζιούτα, νομικός, προϊσταμένη ΕΦΚΑ.

Θα μιλήσουν επίσης η κ. Ασημίνα Φιλιοπούλου, δικηγόρος, εξειδικευμένη στο οικογενειακό δίκαιο και στους θεσμούς παιδικής προστασίας, εκπαιδεύτρια θετών και αναδόχων γονέων, αντιπρόεδρος του επιστημονικού συλλόγου Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου, ο κ. Γρηγόρης Αμπατζόγλου, παιδοψυχίατρος, ομότιμος καθηγητής ιατρικής σχολής ΑΠΘ και η κ. Γεωργία Χατζηχρήστου, MSc κοινωνική λειτουργός Κ.Κ.Π.Κ.Μ.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν αναλυτικά ποιοι και γιατί μπορούν να γίνουν ανάδοχοι γονείς, τις προϋποθέσεις και τα αποτελέσματα της υιοθεσίας, ποια τα οφέλη των δύο θεσμών για τα παιδιά, πρακτικά θέματα διαδικασίας, θέματα ψυχολογίας παιδιών κ.λπ.

Πληροφορίες: ΚΕ.Π. Υγείας Δήμου Θέρμης

Τηλ. επικοινωνίας: 2310466339

Υπεύθυνη εκδήλωσης: Η συντονίστρια του ΚΕ.Π. Υγείας Θέρμης κ. Μάγδα Παπανίκου.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Καρδιακό σύνδρομο των εορτών: Συμπτώματα – Τι συμβαίνει αυτήν την περίοδο του έτους

xristiana

Γαλαξιακό ταγκό με σπάνιους παρτενέρ

xristiana

Η DIY μάσκα που θα λατρέψει το δέρμα σου

xristiana