ΚεντρικήΚοινωνικά

Τουρνουά τένις για καλό σκοπό στο Δ. Ωραιοκάστρου

15/12/2022

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και το Γραφείο Αθλητισμού, σε συνεργασία με τους συλλόγους αντισφαίρισης που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του, διοργανώνει τουρνουά, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και σε φιλανθρωπικά σωματεία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το τουρνουά τένις το θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, από τις 09.00 έως τις 15.00, στα γήπεδα τένις στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Η δράση υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και φέτος συμμετέχουν οι σύλλογοι «Grand slammers team academy», «ΑΝΤΑΙΟΣ και «Team Club Queen Ωραιόκαστρο».

Οι θεατές και όσοι συμμετάσχουν στη δράση θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να δοθούν σε φιλανθρωπικά σωματεία και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου, ώστε να διανεμηθούν σε οικονομικά ευάλωτους πολίτες ενόψει των Χριστουγέννων. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα γίνει την επόμενη ημέρα, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

«Καλούμε τους κατοίκους του Δήμου μας να συμμετάσχουν στη δράση, να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των παικτών του τένις και όσοι επιθυμούν να ενισχύουν τα φιλανθρωπικά σωματεία και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, προσφέροντας τρόφιμα για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας», αναφέρει ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Άγγελος Πανούσης.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας

xristiana

7° Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχοσωματικής Ιατρικής – «Αλληλεπίδραση Ψυχικών & Σωματικών Νοσημάτων: Περιβάλλον, Κλιματική Αλλαγή και Ψυχική Υγεία»

xristiana

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ Το Βιβλίο με τίτλο « ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ

xristiana