ΚεντρικήΚοινωνικά

Νέο δωρεάν online webinar του Women Do Business

28/11/2022

Νέο Free Online Webinar του Women Do Business, την Τετάρτη 30/11/2022 στις 18:00, με τίτλο: “Δεν έχω ιδέα! Δημιουργικότητα και Επιχειρηματικότητα” με τον Δημήτρη Γραμμένο. Το webinar αυτό:

  • Προσφέρει μια βιωματική και παιγνιώδη εισαγωγή στη Δημιουργική Σκέψη και τη Δημιουργικότητα και το πώς αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν στην πράξη για την πυροδότηση πρωτότυπων ιδεών που οδηγούν στην καινοτομία.
  • Έχει ως βασικό στόχο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες και να τους βοηθήσει να εντάξουν σχετικές πρακτικές ιδέες και προσεγγίσεις στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική τους καθημερινότητα.

Μπες στο link: https://tinyurl.com/58z7yt3v

Λίγα λόγια για τον ομιλητή μας:

-Είναι Κύριος Ερευνητής του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

-Επίσης, είναι πιστοποιημένος αξιολογητής των διεθνών στάνταρ τεστ δημιουργικότητας Torrance Tests of Creative Thinking (TTCT).

-Από το 2014, δημιούργησε τη δραστηριότητα «Σχεδιαστές του Μέλλοντος » στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσει και οργανώνει βιωματικές εμπειρίες που εισάγουν την έννοια και την πρακτική της Δημιουργικότητας και της Δημιουργικής Σκέψης σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, και το ευρύ κοινό.

-Ως τώρα, έχει οργανώσει περισσότερα από 75 εργαστήρια σε 5 χώρες και στο Διαδίκτυο, στα οποία συμμετείχαν συνολικά πάνω από 8.500 άτομα όλων των ηλικιών. 

 Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Πόσο πρέπει να περπατάτε κάθε μέρα για να διατηρείτε την καρδιά σας υγιή

xristiana

Οι ηλικιωμένοι που πίνουν αυτό το είδος χυμού κάθε μέρα μπορεί να έχουν ισχυρότερη μνήμη

xristiana

Η απίθανη πιθανότητα να έχετε αλλεργία στο smartphone σας

xristiana