ΚεντρικήΟμορφιά

Conditioner για βλεφαρίδες – Κι όμως, υπάρχει και είναι το μυστικό για τέλειο βλέμμα

2/11/2022

Κεφάλαιο βλεφαρίδες, τις θέλουμε πυκνές, μακριές, να στρώνουν εύκολα όταν εφαρμόζουμε mascara.

Όταν τις ξεβάφουμε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και με απαλές κινήσεις να αφαιρούμε οποιοδήποτε υπόλειμμα προϊόντος μακιγιάζ.

Όπως συμβαίνει με τα μαλλιά μας, έτσι και οι βλεφαρίδες μας χρειάζονται ενυδάτωση. Συνήθως, μετά το σαμπουάν εφαρμόζουμε conditioner, για να είναι οι άκρες μας πιο μαλακές, να μη φριζάρουν και να στρώνουν στα χτενίσματα.

Σκεφτείτε ότι κάτι ανάλογο πρέπει να κάνουμε και με τις βλεφαρίδες μας. Τις θέλουμε καθαρές, πλήρως ενυδατωμένες και να στρώνουν όταν περνάμε mascara.

To conditioner ή serum βλεφαρίδων είναι το προϊόν που πρέπει να εντάξουμε στη skincare ρουτίνα. Αφού ολοκληρώσουμε με την περιποίηση του προσώπου, περνάμε με το ειδικό πινελάκι τις βλεφαρίδες, προσεχτικά μία προς μία, ενώ πηγαίνουμε όσο κοντά μπορούμε στις ρίζες, σύμφωνα πάντα και με τις οδηγίες του προϊόντος που έχουμε επιλέξει -κάθε εταιρεία έχει τις δικές της συστάσεις.

Ζώντας στο 2022, αξίζει να κάνουμε μία ακόμη προσθήκη στη skincare ρουτίνα μας και να προσέξουμε ένα σημαντικό και αρκετά ευαίσθητο σημείο των ματιών μας, τις βλεφαρίδες μας. Πραγματικά κάθε τρίχα στις βλεφαρίδες μας είναι πολύτιμη, γι αυτό αξίζει την καλύτερη περιποίηση.

Στο κολλάζ που ακολουθεί σας έχουμε τρεις προτάσεις προϊόντων για conditioner βλεφαρίδων.

RevitaLash Advanced ορός για βλεφαρίδες: Περιποίηση και styling βλεφαρίδων. Κάνει το βλέμμα σας πιο έντονο και τονίζει την ομορφιά των ματιών σας. Χαρακτηριστικά: εξασφαλίζει μεγαλύτερη πυκνότητα ενισχύει και θρέφει τις βλεφαρίδες εύκολη και γρήγορη εφαρμογή στην άνεση του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση πριν τον ύπνο.

Jane iredale PureLash Lash Extender & Conditioner: Ένα μόνο στρώμα αυτού του ενυδατικού προϊόντος πριν από την εφαρμογή της μάσκαρα θα ενισχύσει την ανθεκτικότητα, το μήκος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας, κάνοντας τη μάσκαρα δύο φορές πιο αποτελεσματική.

Sweed Lashes Eyelash Growth Serum: Ο ορός Sweed Lashes είναι ένα άψογο προϊόν χάρη σε ένα πολύ δραστικό μείγμα ισχυρών φυσικών συστατικών με θρεπτικά πεπτίδια, Biotinand Hyaluronic acid που πραγματικά θα φτάσει τις βλεφαρίδες σας σε νέα μήκη. Οι βλεφαρίδες σας θα φαίνονται πιο υγιείς, μακρύτερες, δυνατότερες ενώ παρατείνει και τη φάση ανάπτυξης κάθε μιας βλεφαρίδας ξεχωριστά. Ο ορός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτής /booster για τα φρύδια σας.

Πηγή: https://www.bovary.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δωρεάν Rapid Tests Και Την Ερχόμενη Εβδομάδα Στον Δ. Ωραιοκάστρου

xristiana

Κορωνοϊός: Σχεδόν εκατό και σήμερα οι θάνατοι

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 30/9

xristiana