ΚεντρικήΟμορφιά

Το τρικ για να αποκτήσεις curtain bangs χωρίς κούρεμα

2/11/2022

Από τον hairstylist των σταρς, Joseph Maine

Οι curtain bangs αποτελούν το hip κούρεμα που λατρεύουν οι influencers αλλά και οι Γαλλίδες και είμαι σίγουρη ότι κάπου το έχεις δει και το έχεις λατρέψει και εσύ. Πρόκειται για μια τάση που μεσουράνησε στα 70’s, τα οποία έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση στις ζωές μας.

Σήμα κατατεθέν αυτής της δεκαετίας, οι curtain αφέλειες εκπροσωπήθηκαν τότε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη μια και μοναδική Brigitte Bardot. Αυτό που τις κάνει τόσο γοητευτικές είναι το γεγονός ότι πέφτουν στο πλάι του προσώπου σαν κουρτινάκια (έτσι βγαίνει και το όνομά τους) και προσφέρουν ένα carefree αποτέλεσμα, το οποίο δείχνει πάντοτε κολακευτικό.

Οι curtain αφέλειες είναι πιο μακριές από την κλασική φράντζα αφού φτάνουν μέχρι τα ζυγωματικά, κάνουν το hairlook πολύ σέξι και θηλυκό, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια για το styling, ενώ ταιριάζουν τέλεια σε σγουρά και σπαστά μαλλιά μιας και αποκτούν περισσότερο όγκο.

Αν έχεις ενθουσιαστεί με τη συγκεκριμένη τάση, αλλά ακόμα δεν την έχεις δοκιμάσει, γιατί δεν είσαι σίγουρη πως σου ταιριάζει και θα αναδείξει το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σου, τότε ο celebrity hairstylist, Joseph Maine, σου δίνει τη λύση! 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε half up αλογοουρά και να αφήσεις μια παχιά τούφα δεξιά και αριστερά του προσώπου σου. Αφού πιάσεις την αλογοουρά και της δώσεις όγκο, κρεπάροντας την, χρησιμοποίησε ένα εργαλείο μαλλιών για μπούκλες για να κάνεις τη μισή ποσότητα από τις τούφες να έχουν έναν απαλό κυματισμό. 

Έπειτα, ψέκασε λίγη λακ στη ρίζα απ’τις τούφες αυτές και πιάσε τες στην κορυφή με ένα μικρό καλαμαράκι για να πάρουν την κατάλληλη φόρμα. Μόλις βγάλεις το κλαμεράκι, θα έχεις πετύχει το εφέ των curtain bangs! 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τριήμερη Ανθοκομική Έκθεση Στο Επαρχείο

xristiana

Στην Αθήνα Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παιδοκαρδιοχειρουργικής

xristiana

Στυτική δυσλειτουργία Vs ανδρική γονιμότητα

xristiana