ΚεντρικήΟμορφιά

Brow pinching: Το μασάζ που απελευθερώνει την ένταση και κάνει… λίφτινγκ

23/11/2022

Συχνά η ψυχική ένταση εκδηλώνεται με πονοκεφάλους. Οι μυικοί σπασμοί στο πρόσωπο εξαιτίας τους στρες, ευθύνονται επίσης για την πρόωρη εμφάνιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος.

Τι θα λέγατε λοιπόν εάν υπήρχε μία τεχνική μασάζ η οποία θα μπορούσε να σας ανακουφίσει από την ένταση και ταυτόχρονα να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σας;

Ο λόγος για το brow pinching, μια θεραπεία αυτομασάζ που εμπνεύστηκε από τις αρχές της Αγιουβέρδικης πρακτικής και η οποία κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο φρέσκια και λαμπερή, ενώ χαλαρώνει το σώμα και αποβάλλει την ένταση.

Όποια λοιπόν κι αν είναι η ανάγκη σας, είτε να απαλλαγείτε από τους πονοκεφάλους είτε να διατηρήσετε το βλέμμα σας νεανικό με φυσικό τρόπο, μπορείτε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα να ωφεληθείτε, εφαρμόζοντάς αυτές τις κινήσεις.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε brow pinching

Η θεραπεία αυτή στοχεύει στα σημεία που συγκεντρώνουμε πολύ πίεση, δηλαδή γύρω από τα μάτια και τα φρύδια. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχήα και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Πριν ξεκινήσετε το brow pinching, είναι σημαντικό να έχετε καθαρίσει καλά το πρόσωπό σας και να έχετε απλώσει στην περιοχή των φρυδιών λίγο αμυγδαλέλαιο.

Ρουτίνα brow pinching 30 δευτερολέπτων

Δείτε βήμα-βήμα πώς μπορείτε να κάνετε μόνη σας brow pinching:

  1. Τοποθετήστε τον αντίχειρα και τον δείκτη σας πάνω και κάτω από τη γραμμή των φρυδιών, στο ύψος της μύτης σας, ακριβώς κάτω από το μέτωπό σας.
  2. Πιέστε ελαφρά τα δύο δάχτυλα σταθερά το ένα αντίθετα από το άλλο. Διατηρείστε αυτή την πίεση για τρεις βαθιές αναπνοές και απομακρύνετε αργά τα δάχτυλα.
  3. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται μέχρι να απελευθερωθεί η ένταση.
  4. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε λίγο αμυγδαλέλαιο για να γλιστρήσετε απαλά τους δείκτες σας κατά μήκος του τόξου του φρυδιού – από τη γέφυρα της μύτης προς τους κροτάφους.
  5. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τις κόγχες των ματιών, προσέχοντας οι κινήσεις σας να έχουν ροή και να μην ασκείτε έντονη πίεση.
  6. Τέλος, τοποθετείστε τους δείκτες στο μέτωπο και τα φρύδια σας και ανοίξτε τους μέσα στους κροτάφους, ασκώντας πιο στοχευμένη πίεση στην περιοχή,

Ακόμα κι αν δεν έχετε πονοκέφαλο, το brow pinching είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να νιώσετε αμέσως αναζωογονημένοι, να μειώσετε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και να κάνετε φυσικό λίφτινγκ φρυδιών. Για καλύτερα αποτελέσματα επαναλάβετε τη διαδικασία δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Απώλεια μνήμης: Εγκεφαλονωτιαίο υγρό από νεαρά πειραματόζωα ξανάνιωσε τον εγκέφαλο και τη μνήμη γερασμένων ζώων

xristiana

Ημέρα των γενεθλίων της Ιουλιέτας

xristiana

Κορωνοϊός: Σε ποια ηλικία είναι πιο συχνή η Long COVID – δεν είναι αυτή που φαντάζεστε

xristiana