ΚεντρικήΟμορφιά

Τα πιο όμορφα φθινοπωρινά χρώματα για τα νύχια είναι εδώ!

2/11/2022

Φθινόπωρο γαρ και ο freddo cappuccino μας δίνει τη θέση του σε ένα ζεστό latte, τα μαγιό με τα παρεό μας στα μαλακά twin set, ενώ τα σανδάλια μας διαδέχονται τα μοντέρνα sneakers και τα μποτάκια! Ως μεταβατική περίοδος, το φθινόπωρο μας προσκαλεί με μια χρωματική παλέτα, που προσδίδει την πιο μοντέρνα πινελιά στα νύχια μας! Θα προσπεράσουμε; Με τίποτα!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Το βάψιμο των νυχιών μας προσφέρει έναν από τους πιο εύκολους τρόπους για να ανανεώσουμε την εμφάνιση, αλλά και τη διάθεση μας! Επιλέγοντας από τα πιο μοντέρνα και όμορφα χρώματα θα εξασφαλίσουμε το πιο trendy look και θα επιβεβαιώσουμε πως παίζουμε τη μόδα στα δάχτυλα! Ποιες είναι οι hot αποχρώσεις;

1. Η μαγεία του μπλε

Το μπλε είναι τάση και φοριέται από όλες μας! Ειδικά, όμως, εάν προτιμάμε τις αθλητικές εμφανίσεις και αγαπάμε τα σπορ, το επιλέγουμε με πάθος. Μπλε του κοβάλτιου, μπλε του ουρανού, βασιλικό μπλε… Πολλές αποχρώσεις για όλα τα γούστα, αλλά το navy blue ή απλά το σκούρο μπλε είναι το πιο υπέροχο, τολμηρό και στιλάτο χρώμα για το πιο επίκαιρο μανικιούρ κατά τη διάρκεια όλης της χειμερινής σεζόν!

2. Dirty μαρτίνι

Όχι, δεν αναφερόμαστε στα γαργαλιστικά κοκτέιλ με βάση το μαρτίνι, αλλά στη βαθυπράσινη απόχρωσή του! Είναι αλήθεια πως θα αναδείξει τέλεια την εποχή του φθινοπώρου τραβώντας τα βλέμματα… Μεταξύ μιας σκούρας πράσινης απόχρωσης, του τρυφερού λαδί ή του πράσινου λάιμ, το βέβαιο είναι πως οι τόνοι του πράσινου στα νύχια προσδίδουν μια νότα πολυτέλειας που μας ταιριάζει γάντι!

3. Μεταλλική λάμψη

Αναζητάμε λίγη λάμψη; Οι μεταλλικές αποχρώσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το φθινόπωρο! Από το φινίρισμα που θυμίζει αλουμινόχαρτο ως τις ιριδίζουσες μεταλλιζέ υφές, οι ασημένιες πινελιές στα νύχια των χεριών αλλά και των ποδιών, σίγουρα θα αναδείξουν το ξεχωριστό στιλ μας, από το πρωί ως το βράδυ!

4. Λαμπερό φούξια

Μια απόχρωση που ήρθε για να μείνει! Η πιο καυτή απόχρωση του ροζ, το λαμπερό φούξια δημιουργεί την πιο μοντέρνα, θηλυκή, ρομαντική αλλά και δυναμική δήλωση, ταυτόχρονα! Και μεταμορφώνεται σε ένα έξυπνο αξεσουάρ που θα αναδείξει τέλεια οποιοδήποτε στιλ ντυσίματος και εάν επιλέξουμε, ενώ μπορεί να τονίσει και με τον πιο λαμπερό τόνο και το χαμόγελό μας, δεν συμφωνείτε;

5. Τριαντάφυλλο της ερήμου

Το τριαντάφυλλο της ερήμου προέρχεται από την οικογένεια του κόκκινου χρώματος, αλλά έχει έντονους καφέ υπόγειους τόνους, δημιουργώντας ένα από τα πιο σέξι χρώματα ever! Το λατρεύουμε γιατί συνδυάζεται τέλεια με τα γκρι, τα καφέ και τα navy που κυριαρχούν στις φθινοπωρινές κολεξιόν, αλλά και γιατί αποτελεί μια διαχρονική και πολύ – πολύ κομψή επιλογή!

6. Ζεστό γκρι

Το εκλεπτυσμένο γκρι συνδυάζεται μοναδικά με ένα δερμάτινο ή τζιν μπουφάν. Ο ζεστός του τόνος, μεταξύ του γκρι και του μπεζ, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο κάθε χρώμα της φθινοπωρινής παλέτας, οπότε γίνεται και το απόλυτο must, αναπληρώνοντας με τον πιο επιτυχημένο τρόπο τα απαλά ροζ και τα λευκά του καλοκαιριού.

7. Διαχρονικό καφέ

Επιλέγοντας έναν καφέ latte, ένα dark εσπρέσο ή έναν ελληνικό καφέ, επιβεβαιώνουμε πως δεν μπορεί να λείπει από τη ζωή μας… Οι αποχρώσεις του καφέ άλλωστε, δεν λείπουν ποτέ και από τη συλλογή με τα βερνίκια των νυχιών μας! Αν και σταθερή επιλογή, όμως, το σοκολατένιο καφέ αυτή τη σεζόν θα χαρίσει μια ακόμα πιο εντυπωσιακή πινελιά σε κάθε μας κίνηση.

8. Οι αποχρώσεις της κανέλας

Τα εσπεριδοειδή μπορεί να πρωταγωνίστησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά τα σκήπτρα παίρνουν δικαιωματικά τώρα, οι αποχρώσεις που απεικονίζονται στα φύλλα του φθινοπώρου! Τι πιο γλυκό και πικάντικο από τις αποχρώσεις της κανέλας; Ένα χρώμα που θα δώσει στα νύχια μας τη ζεστασιά και τον τόνο της εποχής κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Το συμπέρασμα

Τελικά, αυτό το φθινόπωρο μπορούμε να φορέσουμε οποιαδήποτε απόχρωση βερνικιού θέλουμε… Ωστόσο, οι ουδέτεροι τόνοι θα αποκτήσουν πολύ μεγαλύτερη ζωντάνια και θα αναδείξουν τις ενδυματολογικές μας επιλογές, εάν επιλέξουμε κάποια από τα trendy φθινοπωρινά χρώματα, κερδίζοντας όλο και περισσότερα βλέμματα πάνω μας!

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Εθελοντική αιμοδοσία, στο αίθριο της Λότζια

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 26/7

xristiana