News ΑΜΕΑΚεντρική

Ένθετο Χωρίς Περιορισμούς (ΑΜΕΑ) : Ironbrothers – Δύο ψυχές σε ένα σώμα

2/11/2022

Οι Ιronbrothers, δύο αδέρφια αθλητές από την Πορτογαλία μας εμπνέουν με τη ζωή τους… αποκλειστικά στο ERTNEWS. Ο Πέδρο και ο Μιγκέλ ή αλλιώς Ironbrothers συμμετείχαν φέτος για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο αγώνα Τριάθλου στην Ελλάδα το IRONMAN. Ο Μιγκέλ δεν αγωνίζεται ατομικά όπως οι υπόλοιποι αθλητές. Έχει μαζί του τον αδερφό του Πέδρο που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Και οι δύο μαζί δίνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για τη συμπερίληψη και την αξία της οικογένειας.

Δείτε ακόμα στην Ειδική Έκδοση «ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ»:

– Τον «δικό μας» Ironman Χρήστο Κορομηλά, έναν αθλητή με οπτική αναπηρία που τερμάτισε με τον συνοδό του Γιώργο Γκόντα στον φετινό, παγκόσμιας εμβέλειας, αγώνα τριάθλου στη Βουλιαγμένη.

– Τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με αναπηρία Ηροδικος στην Κομοτηνή που δίνει βροντερό παρόν και αναδεικνύει την σημασία του αθλητισμού στα άτομα με αναπηρία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

https://www.ertnews.gr/webtv/live-uni/vod/dt-uni-vod.php?f=2022/tv/news-themata-noemvrios/20221102-ENTHETO-XWRIS-PERIORISMOUS.mp4&bgimg=https://www.ert.gr/themata/photos/2022/20221102-ENTHETO-XWRIS-PERIORISMOUS.jpg

Πηγήhttps://www.ertnews.gr

Related posts

Ο μοναδικός Stan έρχεται στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 14/4

xristiana

«Γνωριμία με την αναπηρία»: Εκδήλωση από το τμήμα Παιδείας του Δήμου Χαλανδρίου

xristiana