ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Κριέ, τα προσωπικά σου σήμερα έχουν μια κάποια συννεφιά»

♈️ΚΡΙΟΣ
Τα προσωπικά σας σήμερα έχουν μια κάποια… συννεφιά, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές, ενώ τα οικονομικά ακόμα παιδεύουν.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Συνεχίζουν κάποια θέματα σπιτιού να σας κουράζουν, και θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή με τον μικρότερο παράγοντα ρίσκου.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες συζητήσεις σήμερα ενδεχομένως να μην αποδώσουν όπως θα θέλατε, αλλά το πρόσημο είναι θετικό στο τέλος. Προσοχή στο παρασκήνιο.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ημέρα κινείται στο ίδιο κλίμα με την χθεσινή, καθώς ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας απασχολεί. Μην καβγαδίσετε με φίλους.

♌️ΛΕΩΝ
Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ενώ οι άλλοι πιθανώς να σας κουράζουν με τις απαιτήσεις τους.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γίνονται σχόλια πίσω από την πλάτη σας και φροντίστε να μην δίνετε λαβές. Γενικότερα, σήμερα θέλετε να ξεφύγετε από κάτι που σας δυσκολεύει.

♎️ΖΥΓΟΣ
Μέχρι το βραδάκι προσπαθείτε να προωθήσετε στόχους, ωστόσο φροντίστε να επενδύσετε σωστά τον κόπο και τον χρόνο σας!

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται και για το πιο… ανέμελο διάστημα, ωστόσο μπορείτε να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δεν έχετε… συνέπειες σε περίπτωση που κάνετε κάποια «γκάφα», θα πρέπει όμως να προσέχετε να μην τάζετε πράγματα που δεν θα τηρήσετε!

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οφειλές ή γενικά οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις πιθανώς να μην προχωρούν όπως είχατε υπολογίσει. Δείτε βαθιά και ουσιαστικά τις πραγματικές σας ανάγκες.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι άλλοι συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ωστόσο πλέον δεν… κάνετε την χάρη σε κανέναν! Οι σχέσεις σας λοιπόν στο μικροσκόπιο.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Αν ανήκετε σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, ίσως να μην είστε τόσο αποδοτικοί, ενώ κάποιες υποχρεώσεις ίσως μοιάζουν με αγγαρεία!

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Related posts

Σπύρος Σκούρας: Ο Έλληνας μεγαλοπαράγοντας του Χόλιγουντ

xristiana

Καλοκαιρινό ταξίδι στη μελωδία από τους παιδικούς σταθμούς του Δ. Θεσσαλονίκης

xristiana

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Μουσικοθεατρική παράσταση των «Pan!k at the Opera»

xristiana