ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα κάνεις αποτοξίνωση στην επιδερμίδα σου;

25/11/2022

Τι θα έλεγες το βράδυ που θα γυρίσεις από τη δουλειά να κάνεις αποτοξίνωση στην επιδερμίδα σου; Είναι γεγονός ότι οι περιβαλλοντολογικοί ρύποι που κάνουν «επίθεση» στο δέρμα σου σε καθημερινή βάση το κάνουν θαμπό και ξηρό.

Οπότε ένας ολοκληρωμένος καθαρισμός θα ήταν το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στο δέρμα σου. Παρακάτω θα διαβάσεις πως μπορείς μόνη σου να κάνεις το λεγόμενο skin detox.

How to

Αρχικά καθάρισε το πρόσωπό σου με τη βοήθεια του ατμού. Με αυτόν τον τρόπο οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται και καθαρίζουν σε βάθος.

Έτσι το δέρμα σου θα φαίνεται πιο λαμπερό και λείο. Απλά βράσε νερό στο βραστήρα, μετά ρίξε το σε ένα μεγάλο μπολ και βάλε το πρόσωπό σου από πάνω για δεκαπέντε λεπτά μέχρι να ανοίξουν οι πόροι.

Η επόμενη κίνηση είναι να εφαρμόσεις μια μάσκα, ώστε να αποτοξινώσεις αλλά και να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου. Ύστερα άπλωσε στο πρόσωπό σου μία πλούσια ενυδατική κρέμα.

Τέλος αυτό που θα πρέπει να προσέχεις για να διατηρείς την επιδερμίδα σου λαμπερή, είναι οι τροφές που προσλαμβάνεις. Πρόσθεσε στο καθημερινό σου διατροφικό πλάνο λαχανικά και προϊόντα ολικής αλέσεως. Φυσικά μη ξεχνάς να πίνεις αρκετό νερό!

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μπανάνες: Η απροσδόκητη επίδραση που έχουν στην περίοδό σας

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Παράταση Αιτήσεων Στα Επιδοτούμενα Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Νέων

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 16/9

xristiana