ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα βάλεις το foundation αποφεύγοντας το εφέ της μάσκας;

20/11/2022

Έχεις ακούσει για το foundation mapping; Με τη συγκεκριμένη τεχνική μπορείς να εφαρμόσεις το συγκεκριμένο προϊόν στο πρόσωπό σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις μεγάλη ποσότητα make up.

Πιο συγκεκριμένα εφαρμόζεις το foundation σε συγκεκριμένο σημείο του προσώπου και όχι παντού. Με αυτή τη διαδικασία η επιδερμίδα σου θα δείχνει φυσικά λαμπερή και υγιής. Για να πετύχεις όμως το foundation mapping, θα πρέπει να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αγοράσεις το κατάλληλο foundation, δηλαδή τη σωστή απόχρωση. Απόφυγε αυτά με τη ματ υφή και προτίμησε εκείνα με τη μέτρια κάλυψη που χαρίζουν στη επιδερμίδα ένα φυσικό τελείωμα.

Η επόμενη κίνηση είναι, αφού έχεις ενυδατώσει καλά το πρόσωπό σου, να απλώσεις ένα primer για να λειάνεις τις λεπτές γραμμές.

Στη συνέχεια με ένα concealer της ίδιας απόχρωσης με το foundation, καμουφλάρισε μαύρους κύκλους και ανεπιθύμητα σημάδια.

Τέλος, άπλωσε το foundation μόνο γύρω από τη μύτη, στα σημεία δηλαδή που παρουσιάζονται κοκκινίλες και κάνε πολύ καλό blending. Η βάση σου είναι έτοιμη για να προχωρήσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Υπουργείο Υγείας: Πείτε τη γνώμη σας για το ΕΣΥ – Η πρώτη ευρείας κλίμακας μελέτη σε ασθενείς και γιατρούς

xristiana

Δ. Θεσσαλονίκης: Μουσική εκδήλωση για τα 90 χρόνια από τον θάνατο του Καβάφη

xristiana

Σαλαμίνα: Θαλάσσιες χελώνες εντοπίστηκαν νεκρές στην περιοχή Ψιλή Άμμος

xristiana