ΚεντρικήΚοινωνικά

«Μία κοινωνία ανοιχτή σε ερεθίσματα γνώσης πετυχαίνει προς όφελος του συνόλου»

6/11/2022

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ενημερώνει τους πολίτες του σχετικά με την υλοποίηση του 2ου Διεθνούς Διαθηναϊκού on line Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου 2022 με τίτλο: «Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του, Προοιωνίζοντας το Μέλλον».

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το δίκτυο «η Αθήνα καλεί Αθήνα», ένα δίκτυο για την ανάπτυξη συνεργειών σε κοινωνικό, πολιτιστικό, αναπτυξιακό και ερευνητικό επίπεδο και τη δημιουργία δεσμών μεταξύ πόλεων που φέρουν το όνομα «Αθήνα» σε παγκόσμια κλίμακα.

Στόχος του συνεδρίου είναι η δημιουργία ενός ανθρώπινου Παρατηρητηρίου, το οποίο θα λειτουργεί ως παγκόσμιος χώρος συνάντησης όπου συλλογικότητες και άτομα θα διακινούν το ερευνητικό τους έργο και τις επαγγελματικές τους εμπειρίες.

Τo 2ο Διεθνές Συνέδριο περιλαμβάνει τρεις θεματικές συνεδρίες:

  • Βιώσιμη ανάπτυξη
  • Πολιτιστική Διεθνοποίηση
  • Κλιματική κρίση και φυσικές καταστροφές

Το συνέδριο στοχεύει στη σύσταση μόνιμης επιστημονικής ομάδας εργασίας, η οποία θα μελετά σε συνεχή βάση την πολιτιστική και κοινωνική εξέλιξη του Ανθρώπου. Μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες που ενδιαφέρονται για τη θεματολογία του, ενώ θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερα για τις εργασίες του συνεδρίου στον σύνδεσμο: https://athenscallsathens.gr/conference22/

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Το 2ο Διεθνές Διαθηναϊκό on line Συνέδριο που αφορά τη βιώσιμη ανάπτυξη, την πολιτιστική Διεθνοποίηση, την  κλιματική κρίση και τις φυσικές καταστροφές, διεξάγεται από το δίκτυο  «Αθήνα καλεί Αθήνα» και υποστηρίζεται επικοινωνιακά από τον Δήμο μας προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες μας και να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες του.

Μία κοινωνία ανοιχτή σε ερεθίσματα γνώσης και στην πληροφόρηση, είναι μία κοινωνία ζωντανή και δραστήρια, ικανή να διεκδικήσει και να κατορθώσει επιτεύγματα προς όφελος του συνόλου». 

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

1η Επιστημονική Συζήτηση – Πανδημία: Που βρισκόμαστε και το άγνωστο αύριο

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Δ.Ι.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου

xristiana

Δωρεάν δίμηνο εργαστήρι αυτοσχεδιασμού και υποκριτικής για κινηνηματογράφο

xristiana