ΚεντρικήΟμορφιά

Θες να μακρύνεις τα μαλλιά σου γρήγορα; Ακολούθησε το trick των Γαλλίδων για φυσικά μακριά μαλλιά

7/11/2022

Μην μας πεις ότι δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς μπορείς να μακρύνεις τα μαλλιά σου εύκολα, γρήγορα, και κυρίως, με φυσικό τρόπο χωρίς extensions και λοιπές τεχνικές; Πρόκειται για τη Νο. 1 απορία των περισσότερων γυναικών που ονειρεύονται μακριά, λαμπερά μαλλιά, όμως δυσκολεύονται να τα μακρύνουν όπως θα ήθελαν.

Για αρχή, να σου πούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να τα διατηρείς υγιή και δυνατά, έτσι ώστε να μην είναι επιρρεπή σε σπασίματα που θα αποτρέψουν ή θα καθυστερήσουν την ανάπτυξη της τρίχας. Έτσι, καλό είναι να αποφεύγεις το καθημερινό styling με heat stylers, να φροντίζεις να αφαιρείς την ψαλίδα όποτε κρίνεις ότι το χρειάζεσαι αλλά και να χρησιμοποιείς ποιοτικά haircare προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου.

Note: Το συχνό φρεσκάρισμα των άκρων είναι αναγκαίο για να δυναμώσουν και να μακρύνουν τα μαλλιά, πρέπει όμως να δίνεται προσοχή ώστε να μην αφαιρούνται περισσότερα από 2 δάχτυλα τη φορά, διαφορετικά αφαιρείται μήκος που χρειάζεται καιρό για να αποκτηθεί ξανά.

Ποιο είναι εκείνο το trick που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μακριά μαλλιά με φυσικό τρόπο, στο οποίο μάλιστα ορκίζονται και οι Γαλλίδες; Το ξετρυπώσαμε στο TikTok, με τη Γαλλίδα Mara Lafontan να το δοκιμάζει στα δικά της, πολύ μακριά μαλλιά.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο μάς εξηγεί πώς χρησιμοποιεί το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου για τα πολύ μακριά μαλλιά της. Σε στεγνά μαλλιά κάνει μασάζ με μια ειδική βούρτσα στην οποία έχει ρίξει μερικές σταγόνες από το αιθέριο αυτό έλαιο. Επιμένει αρκετή ώρα στο τριχωτό με ελαφριές, αργές κινήσεις μασάζ.

Good to know: Η χρήση του δενδρολίβανου σε διάφορες μορφές (με τα φύλλα του βλαστού βρασμένα σε νερό, το έλαιό του κλπ) πιστεύεται ότι βοηθά σημαντικά τα μαλλιά να δυναμώσουν και να μακρύνουν.

@maralafontan

Healthy hair growth 🙏 I do this EVERY DAY

♬ original sound – Mara Lafontan

Πηγή: https://www.missbloom.gr

Πηγή βίντεο: https://www.missbloom.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 23/5

xristiana

Φριτάτα με σπαράγγια, τυρί ρικότα και γραβιέρα

xristiana

Πού οφείλεται η συχνοουρία το βράδυ; (vid)

xristiana