ΚεντρικήΟμορφιά

Glass ή glossy: Tο μυστικό για να αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά

29/10/2022

Πώς θα σου φαινόταν να μετατρέψεις άμεσα τα μαλλιά σου από θαμπά και άτονα σε glass ή glossy; Όλο και περισσότερες celebrities ακολουθούν τη συγκεκριμένη τεχνική κάνοντας τα μαλλιά τους να φαίνονται λαμπερά και υγιή. Μάλιστα μια από τις διάσημες κυρίες που ακολούθησε πρώτη τη συγκεκριμένη τάση πριν υιοθετήσει το icy blonde, ήταν η Kim Kardashian με τα τότε εκτυφλωτικά καστανά μαλλιά της.

Αν θέλεις λοιπόν να χαρίσεις και εσύ στα μαλλιά σου αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, θα πρέπει να γνωρίζεις αρχικά ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών σου, ώστε εφαρμόσεις τα κατάλληλα προϊόντα, όπως ένα έλαιο ή κάποιο serum.

Επίσης με ένα spray λάμψης θα μπορούσες να τους δώσεις τη γυαλάδα που επιθυμείς (το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται κυρίως σε μαλλιά λιγότερο ταλαιπωρημένα από βαφές και χρήση υπερβολικής θερμότητας).

Βέβαια όσα και αν λέμε, αν το τριχωτό της κεφαλής σου δεν είναι υγιές τότε τα προιόντα φροντίδας των μαλλιών σου δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε καλό θα ήταν μια φορά την εβδομάδα να κάνεις μασάζ με αμπούλες βιταμίνης Ε στο τριχωτό της κεφαλής, ώστε να αναπτύσσονται σωστά τα μαλλιά σου. 

Τέλος αν τα μαλλιά σου είναι υπερβολικά ταλαιπωρημένα από βαφές, θα πρέπει να επιδοθείς σε μια glossy θεραπεία από τα επαγγελματικά χέρια του κομμωτή σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Τριήμερη άδεια για να γίνει πατέρας

xristiana

Αντιοξειδωτικά: Γιατί οι δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι είναι «μη διαπραγματεύσιμα» για το δέρμα σας την άνοιξη

xristiana

Beach waves: Σπιτικό salt spray για τέλεια κυματιστά μαλλιά το καλοκαίρι

xristiana