ΚεντρικήΟμορφιά

7 τρόποι να φορέσεις το τζιν σου σε βραδινές εξόδους #TheHotWay

17/10/2022

Το τζιν είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια για αυτή τη σεζόν και η Chiara Ferragni μας δείχνει 7 τρόπους για να το φορέσουμε στις πιο βραδινές μας εξόδους που θέλουμε να αναδείξουμε τη γυναικεία πλευρά μας ακόμα περισσότερο.

Η Chiara Ferragni μας δείχνει πώς μπορούμε να μετατρέψουμε ένα απλό ζακετάκι σε ένα σέξι τοπ που θα φορέσουμε εύκολ από το πρωί ως το βράδυ. Η γνωστή fashionista συνδυάζει το top της με τζιν παντελόνι και έναν σταυρό και δείχνει υπέροχη.

Σε αυτό το look η Chiara τολμάει ένα πιο εντυπωσιακό outfit που αποτελείται από sequin top με κρύσταλλα και ένα τζιν παντελόνι.

Η αντίθεση του μπλε με το μαύρο πάντα μας αρέσει και εδώ η Chiara Ferragni συνδυάζει το τζιν της με ένα crop μαύρο μπλουζάκι και μαύρο σακάκι. Επίλεξε για αυτό το look ένα πιο φαρδύ τζιν παντελόνι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα αλλά και σέξι.

Μπορεί αυτό το top να σου φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλά σίγουρα προκαλεί τα βλέμματα πάνω του.

Μια crop μαύρη ζακέτα και ένα baggy jeans θα σε βγάλουν απσροπρόσωπη σε κάθε εμφάνιση που θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και τα βλέμματα πάνω σου.

Η Chiara μας δίνει μια ακόμα ωραία ιδέα για σέξι εμφανίσεις συνδυάζοντας το μπλε τζιν της με lingerie top και ένα δερμάτινο σακάκι.

Τέλος, η Chiara συνδυάζει το τζιν της με ένα crop top με πούπουλα σε θαλασσί απόχρωση και ολοκληρώνει το look της με έναν αυστηρό κότσο και τα απαραίτητα κοσμήματα.

Ποιο από τα παραπάνω looks σου αρέσει περισσότερο και ποιο θα επέλεγες για μια βραδινή έξοδο;

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Βιταμίνη D: Από ποιες τροφές θα πάρετε τη βιταμίνη της αντιγήρανσης (εικόνες)

xristiana

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Παράταση του προγράμματος για 20 ημέρες

xristiana

Ένας νεαρός γυρνούσε από νυχτερινή διασκέδαση και στο δρόμο…

xristiana