ΚεντρικήΟμορφιά

5 looks για να αντιγράψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και να αναβαθμίσεις το στιλ σου

28/10/2022

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από το Σαββατοκύριακο και η αλήθεια είναι πως ψάχνουμε για ιδέες ώστε να ανανεώσουμε το στιλ μας. Η Leonie Hanne μας προτείνει τρόπους για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας πουλόβερ και να κερδίσουμε τα βλέμματα πάνω μας. Δες παρακάτω 5 cool συνδυασμούς με χρωματιστά πουλόβερ που θα σε βοηθήσουν να κάνεις statement εμφανίσεις.

#1. Για αυτό το look θα χρειαστείς ένα απλό πουλόβερ και ένα πιο ιδιαίτερο σορτς ή μια μίνι φούστα. Ολοκλήρωσε το look με over-the-knee boots και είσαι έτοιμη!

#2. Αν έχεις ένα oversized πουλόβερ που μπορεί να φορεθεί και ως φόρεμα τότε είσαι τυχερή γιατί μπορείς πανεύκολα να αντιγράψεις και αυτό το look.

#3. Tόλμησε να κάνεις αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς και μην φοβάσαι να ταιριάξεις διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους.

#4. Υιοθέτησε το one color trend εύκολα φορώντας ένα πουλόβερ και μια φούστα ή ένα παντελόνι στην ίδια ακριβώς απόχρωση.

#5. Η Leonie Hanne μας προτείνει ένα ακόμα εντυπωσιακό look. Συγκεκριμένα συνδυάζει το λεμονί πουλοβεράκι της με μπεζ σορτς, oversized blazer και λεμονί γόβες που ταιριάζουν τέλεια και με το τσαντάκι της. Γενικά οι παλ αποχρώσεις στα πουλόβερ είναι τάση που αγαπάμε πολύ και μας αρέσουν γιατί μπροούν εύκολα να ταιριάξουν με κάθε μας σύνολο.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Η ξανθιά, ο πέφτουλας και το… offside!

xristiana

Σκρέκας: Διπλάσια η επιδότηση στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Ιανουάριο

xristiana

Stand Up Comedy Στο Ρέθυμνο Για Την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας

xristiana