ΚεντρικήΚοινωνικά

2ος Γαστρονομικός Περίπατος-Μια Διαφορετική Γευστική Περιήγηση στην Άνω Πόλη

30/10/2022

Ο Κύκλος-Εργαστήριo Αστικής Βιωσιμότητας και Κυκλικότητας μας προσκαλεί στον 2ο Γαστρονομικό Περίπατο στις γειτονιές της Άνω Πόλης, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022,18.00-21.00 για μια διαφορετική προσέγγιση στη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης και ένα βήμα προς μια κυκλική και βιώσιμη καθημερινότητα στις κουζίνες μας.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν.

Έχετε προβληματιστεί ποτέ για όλο αυτό το φαγητό που περισσεύει καθημερινά; Έχετε σκεφτεί το μέγεθος του ζητήματος σε κλίμακα γειτονιάς, πόλης ή ακόμη και χώρας; Μήπως έχετε αναρωτηθεί πώς οι επαγγελματίες της εστίασης διαχειρίζονται το food waste μέσα στις κουζίνες τους;

Για άλλη μια χρονιά ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις επιχειρήσεις και τα εγχειρήματα εστίασης της γειτονιάς, τα οποία θα μας προσφέρουν νοστιμιές, χρησιμοποιώντας καλές πρακτικές διαχείρισης του food waste.

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσουμε γεύσεις και παράλληλα να προβληματιστούμε για το food waste και το πώς τρεφόμαστε και καταναλώνουμε!

Η περιήγηση ξεκινάει από τον Κύκλο. Θα σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να πάρετε τον χάρτη σας, τις οδηγίες και ένα κιτ περιήγησης.

Μην ξεχάσετε να φέρετε το δικό σας τάπερ και μαχαιροπίρουνο για την περιήγηση, προκειμένου να απολαύσετε την εμπειρία σας και να μειώσουμε μαζί τα πλαστικά μιας χρήσης!

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς τα καταστήματα:
• Κρεωνίδης “Το μπαλκόνι”, Λεωφόρος Όχι 4
• Νέα Φωλιά, Αριστομένους 4
• Το σπίτι του Πασσά, Αποστόλου Παύλου 35
• Η στάση, Ανδοκίδου 1
• Τοίχο – Τοίχο, Στεργίου Πολυδώρου 1
• Little Big House, Ανδοκίδου 24
• Yaya, Ηροδότου 25

Πληροφορίες

Κύκλος
Αγίας Σοφίας 105, Πλατεία Κουλέ Καφέ, Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη

2ος Γαστρονομικός περίπατος
Μια διαφορετική γευστική περιήγηση στην Άνω Πόλη
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 – 21:00

ώρα άφιξης στον χώρο του Κύκλου, προτείνεται να είναι από τις 17:30. Τα καταστήματα σερβίρουν από τις 18:00 και δέχονται τον τελευταίο συμμετέχοντα στις 20:55.

Πηγήhttps://www.thessalonikiguide.gr

Related posts

ΔΥΠΑ: Τον Απρίλιο Τα Νέα Δωρεάν Διαδικτυακά Εργαστήρια Ομαδικής Συμβουλευτικής

xristiana

Τι φταίει στη διατροφή σας αν λεπταίνουν οι τρίχες στο κεφάλι σας και σπάνε πιο εύκολα

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 25/10

xristiana