ΚεντρικήΚοινωνικά

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας

16/10/2022

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλώ εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής, στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας (ΕΕΑ) στις 2-4 Δεκεμβρίου 2022στη Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Electra Palace).

To Συνέδριο θα είναι υβριδικό και θα έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της ΕΕΑ, της οποίας η συστηματική συνεισφορά στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανοσολογική έρευνα και στις κλινικές εφαρμογές της, υπήρξε αδιάλειπτη όλα αυτά τα χρόνια.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας αποτελεί την κορυφαία ανά τριετία επιστημονική εκδήλωση της EEA που καλύπτει τον τομέα της βασικής και εφαρμοσμένης Ανοσολογίας, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε επίκαιρα θέματα της δημόσιας υγείας.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει θεματικές ενότητες που θα διερευνήσουν την πρόοδο της Ανοσολογίας, από την θεμελιώδη έρευνα στην κλινική πράξη. Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, που υπηρετούν τα πεδία της έρευνας και της κλινικής επιστήμης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και διαδραστικές συζητήσεις, προσεγγίζοντας θέματα εξαιρετικής αξίας και διευρύνοντας τους επιστημονικούς ορίζοντες.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας,
Σας περιμένουμε όλους με χαρά στη γιορτή της Ανοσολογίας στην όμορφη και φιλόξενη Θεσσαλονίκη!

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας
Αικατερίνη Παυλίτου-Τσιόντση

Πηγή: https://www.livemedia.gr

Related posts

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Γνωριμία Με Τη Ναυαγοσωστική» Στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

xristiana

Οι Έλληνες μάνατζερ που δαμάζουν τα κύματα για λογαριασμό πολυεθνικών

xristiana

Έναρξη του προγράμματος «Η κατάθλιψη δεν κάνει διακρίσεις»

xristiana