ΚεντρικήΟμορφιά

Το viral hack που κάνει θραύση στο TikTok για να αποκτήσετε γωνίες στο πρόσωπο

26/10/2022

Ένας λόγος που αγαπάμε ιδιαίτερα το TikTok είναι τα beauty hacks που βρίσκουμε συχνά πυκνά.

Τα τελευταία χρόνια, η φυσικότητα πρωταγωνιστεί και σίγουρα έχουμε φύγει από την εποχή του έντονου contouring.

Στο TikTok κυκλοφορεί μάλιστα ένα τρικ το οποίο χαρίζει φυσικές γωνίες και «κοψίματα» και θυμίζει το στυλ που έχουν τα μοντέλα που περπατούν στις πασαρέλες διάσημων οίκων.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sarah’s Super Spa, δείχνει μια απλή τεχνική για να αποκτήσετε έντονα ζυγωματικά και σμιλεμένο σαγόνι. Σύμφωνα με τη Sarah, το να αποκτήσεις ζυγωματικά που θυμίζουν γωνίες μοντέλου έχει να κάνει με τη σωστή εφαρμογή αλλά και την ποσότητα των προϊόντων που εφαρμόζουμε.

Το bronzer, είτε είναι κρεμώδες είτε σε μορφή πούδρας, πρέπει να τοποθετείται χαμηλά στα κόκαλα των ζυγωματικών και να το σβήνουμε προς τα κάτω. Όπου θέλουμε να σβήσουμε τοποθετούμε, αν χρειαστεί, ανοιχτόχρωμο concealer -συνήθως στην περιοχή κάτω από τα μήλα. Ανάλογα κινούμαστε και στο πηγούνι. Τοποθετούμε το προϊόν και ψηλά στο πηγούνι και σβήνουμε προς τα κάτω, στην περιοχή του λαιμού.

Το βίντεό της Sarah πήρε την έγκριση του top makeup artist Scortezz Beauty, ο οποίος συμφωνεί ότι το περίγραμμα πρέπει πάντα να τοποθετείται κάτω από το ζυγωματικό.

Η συγκεκριμένη μέθοδος contouring μοντέλου έχει κοινοποιηθεί σχεδόν από όλους τους λάτρεις της ομορφιάς, οι οποίοι δοκιμάζουν την τεχνική μόνοι τους και τα αποτελέσματα είναι απλά θεαματικά.

@sarahssuperspa

Replying to @Kim 👈🏼 explanation video sorry this took so long!! Here’s a visual of what I was talking about ❤️❤️ this is for people who want hollow cheeks, sculpted and pronounced cheekbones, and a dainty v shaped jaw 🙈 #bellahadid #modelmakeup #contourhack #contourtutorial #cheekbones

♬ original sound – Sarah’s Super Spa 💅🏼🧖🏼‍♀️

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή βίντεο: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καιρός: Βροχερή Κυριακή με θυελλώδεις νοτιάδες

xristiana

Αθηνά Καππάτου στη «Ν»: Είμαστε στο σωστό δρόμο για άφθονη, καθαρή και ασφαλή ενέργεια

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 7/9

xristiana