ΚεντρικήΟμορφιά

Το ιδανικό μακιγιάζ για όσες φορούν γυαλιά οράσεως

6/10/2022

Μην ανησυχείς ποιο θα είναι το μακιγιάζ που θα κάνεις αν φοράς γυαλιά οράσεως. Ακολουθώντας τα συγκεκριμένα βήματα θα έχεις ένα φρέσκο και ταυτόχρονα chic make up look που θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου ακόμη και μέσα από τα γυαλιά σου.

Αρχικά, θα πρέπει πάντα να εφαρμόζεις πάντα μια σκιά ματιών. Για το πρωί επίλεξε γήινες αποχρώσεις, ενώ για το βράδυ προτίμησε λίγο πιο έντονες με glitter. Επίσης αν αμφιταλαντεύεσαι για το χρώμα μπορείς να έχεις σαν οδηγό το χρωματικό τόνο του σκελετού (των γυαλιών). Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πάντα αρμονικό, αποφεύγοντας το υπερβολικό αποτέλεσμα . Προφανώς, αν το πλαίσιο είναι μαύρο ή διαφανές, όλα είναι πολύ πιο απλά.

Μπορείς να εφαρμόσεις ένα highlighter με ελαφρώς shimmer τελείωμα στο τόξο των φρυδιών. Με αυτό το τρόπο δίνεις βάθος στο βλέμμα.Επίσης μπορείς να προσθέσεις μια μικρή πινελιά highlighter και στην εσωτερική γωνία των ματιών για να τα μεγεθύνεις.

Εννοείται ότι λες ναι στο eyeliner, σχεδιάζοντας μια γραμμή κατά μήκος (της επάνω γραμμής) των βλεφαρίδων. Σε συνδυασμό με καφέ ή σκούρα σκιά ματιών, θα αποκτήσεις ένα τέλειο smokey eye look. Όσο πιο παχύ είναι το πλαίσιο των γυαλιών, τόσο πιο παχιά θα πρέπει να είναι και η γραμμή του eyeliner.

Τέλος, μπορείς να εφαρμόσεις ένα λευκό μολύβι σύριζα στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Με αυτό το τρόπο θα «ανοίξεις» ακόμη περισσότερο τα μάτια σου. Επιπλέον η μάσκαρα θα ολοκληρώσει το look και θα σου χαρίσει σαγηνευτικό βλέμμα.  

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΔΟΕ: Αύξηση 63% στις εισαγωγές LNG στην Ευρώπη το 2022

xristiana

Δήμος Αθηναίων: Υπαίθρια Ομαδική Εικαστική Έκθεση Κατά Της Ενδοοικογενειακής Και Έμφυλης Βίας

xristiana

Τι είναι το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς;

xristiana