ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Ταύρε, σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και στόχοι»

♈️ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε συζητήσεις και επαφές. Από σήμερα όμως μέχρι τις 20/12 έχετε έναν «φύλακα άγγελο».

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Η επιστροφή του Δία από σήμερα μέχρι τις 20/12 στους Ιχθύς σάς ανοίγει νέους δρόμους και στόχους (γ’ δεκ).

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!!!

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Από σήμερα πάντως ως τις 20/12 έχετε την τύχη με το μέρος σας (γ’ δεκ.).

♌️ΛΕΩΝ
Ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς (μέχρι 20/12). Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους θέματα εργασίας (ή γάμου) απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν όμως λύσεις μέχρι 20/12, με την επιστροφή του Δία στους Ιχθύς!

♎️ΖΥΓΟΣ
Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Ένα οικονομικό θέμα βρίσκει λύσεις πλέον. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή (γ’ δεκ.). Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν (μέχρι 20/12). Όμως ένα θέμα οικονομικό φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρά το γεγονός ότι έχουν ανοίξει από καιρό νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα δεν παύει να σας φορτίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς (ως τις 20/12) θα σας φέρει ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Υποδεχτείτε τον Δία ξανά στο ζώδιό σας μέχρι τις 20/12. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου παίρνουν ένα σημαντικό δώρο το ερχόμενο διάστημα!

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Related posts

Διαβήτης: Πόσο γρήγορα να περπατάτε για να μειώσετε έως και 39% τον κίνδυνο

xristiana

Ευερέθιστο έντερο: Πώς θα το αντιμετωπίσετε

xristiana

Στο 6o Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας Ο Δήμος Ηρακλείου

xristiana