ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Λέων, την περίοδο αυτή βλέπεις τη ζωή σου να αλλάζει»

♈️ ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οφειλές.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

♌️ ΛΕΩΝ
Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

♎️ ΖΥΓΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος και του Ερμή στον Σκορπιό ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στον Σκορπιό ενισχύει την βοήθεια φίλων.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Related posts

Μητρικός θηλασμός ή τεχνητή διατροφή;

xristiana

Muffins με γιαούρτι

xristiana

Minesto: Με γοργά βήματα προς την εμπορική ανάπτυξη συστοιχιών παλιρροϊκής ενέργειας

xristiana