ΚεντρικήΚοινωνικά

Συνέδριο αγγλικής γλώσσας στη Λάρισα

19/10/2022

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας νομού Λάρισας (ETAL), σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στο 1ο  διήμερο συνέδριο «Innovation and Sustainability» σε συνεργασία με τις  Ενώσεις TESOL Greece και TESOL Macedonia-Thrace Northern Greece που θα διεξαχθεί στην πόλη μας 22-23 Οκτωβρίου στον χώρο του 4ου Δημοτικού σχολείου.

Οι ομιλητές και ομιλήτριες από όλη την Ελλάδα, με τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους και τα πρακτικά workshops καθώς και η έκθεση ξενόγλωσσων εκδόσεων και η συναναστροφή με συναδέλφους, που μπορεί μέχρι τώρα να γνωρίζαμε μόνο διαδικτυακά, θα δημιουργήσουν κλίμα ανταλλαγής καλών πρακτικών και ιδεών για τη διδασκαλία της αγγλικής σε διάφορα επίπεδα.

Φιλοδοξώντας αυτή η σύμπραξη να γίνει θεσμός στην Κεντρική Ελλάδα, ευχόμαστε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας συμμετέχοντας ενεργά στην παρακολούθηση του συνεδρίου αλλά και ενδυναμώνοντας τους δεσμούς μεταξύ μας.

Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους εφόσον είναι μέλη ενός από τους τρεις οργανωτικούς οργανισμούς. Η εγγραφή ή ανανέωση της συνδρομής σας στον εκάστοτε σύλλογο μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στον χώρο του συνεδρίου.

Για το πρόγραμμα και περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του εκάστοτε Συλλόγου.

www.tesolmt.gr

Related posts

Γ. Περιστέρης: «Χάσαμε χρόνο στην ενεργειακή μετάβαση»

xristiana

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Τιμά Την Παγκόσμια Ημέρα Της Μητέρας Με Δυο Εκδηλώσεις

xristiana

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

xristiana