ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα χαρίσεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα προϊόντα ομορφιάς

25/10/2022

Όλες μας έχουμε μια μεγάλη αγάπη για τα προϊόντα ομορφιάς, είτε πρόκειται για προϊόντα περιποίησης είτε για αυτά του μακιγιάζ. Επενδύουμε χρήματα, αγοράζουμε διαρκώς καινούριες συσκευασίες, πετάμε όμως άλλες πριν καν αξιοποιήσουμε όλο το περιεχόμενό τους.

Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα προϊόντα ομορφιάς που έχεις στο νεσεσέρ σου, ακολούθησε αυτές τις απλές συμβουλές που θα τους προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Βερνίκι νυχιών

Αυτό το προϊόν έχει την τάση να ξεραίνεται με την πάροδο του χρόνου. Δεν χρειάζεται ωστόσο να το πετάξεις. Μπορείς να το επαναφέρεις στη ζωή προσθέτοντας μερικές σταγόνες από το top coat στο μπουκαλάκι. Ανακίνησε το καλά και το βερνίκι νυχιών θα είναι ξανά έτοιμο προς χρήση.

Foundation

Οι συσκευασίες αυτές μοιάζουν να αδειάζουν όταν πια δεν μπορείς να βγάλεις άλλο προϊόν με την αντλία. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Στα τοιχώματα της κάθε συσκευασίας υπάρχει αρκετή αναξιοποίητη ποσότητα από το foundation την οποία μπορείς να πάρεις με τη βοήθεια της αντλίας και συγκεκριμένα ξύνοντας τα πλαϊνά της συσκευασίας. Βάλε την ποσότητα αυτή σε ένα ποτήρι με ¼ νερό και εφάρμοσε κανονικά στην επιδερμίδα.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Nose Contouring: Το beauty tip για λεπτή μύτη

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana