ΚεντρικήΟμορφιά

Βody perfect

19/10/2022

Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι δέρμα σου είναι θαμπό και έχει τάση ξηρότητας και ξεφλουδίσματος; Μάλλον θα πρέπει αλλάξεις τη skincare ρουτίνα σου κατά τη διάρκεια του μπάνιου σου. Παρακάτω θα διαβάσεις μερικές συμβουλές για γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.

Τι πρέπει να κάνεις

Αυτό θα πρέπει να κάνεις πριν μπεις στο μπάνιο, είναι να ρυθμίζεις στο χλιαρό τη θερμοκρασία του νερού. Απόφυγε να χρησιμοποιείς καυτό νερό, διότι έτσι μπορεί να βλάψεις τον φραγμό κερατίνης του σώματος, με αποτέλεσμα το δέρμα σου να εμφανίσει ερεθισμούς και ξηρότητα.

Πολύ σημαντικό είναι να επιλέξεις το σωστό καθαριστικό σώματος. Πριν την αγορά σου, ρώτησε να μάθεις για τα συστατικά του και προτίμησε κάποιο προϊόν που να περιέχει θρεπτικά συστατικά, όπως η aloe vera. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με την επιλογή σου, διαφορετικά θα αφαιρέσεις την υγρασία του σώματος σου με κάποιο καθαριστικό που θα έχει πιο βαριά συστατικά.

Τέλος, θα πρέπει να ενυδατώνεις το σώμα σου καθώς είναι ακόμα υγρό. Οπότε πριν βγεις έξω να σκουπιστείς, άπλωσε στην επιδερμίδα σου το αγαπημένο σου έλαιο ή την ενυδατική σου και κάνε απαλό μασάζ. Με αυτό το τρόπο κλειδώνεις περισσότερη υγρασία και το δέρμα σου φαίνεται εξαιρετικά λαμπερό.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΑΔΜΗΕ: Έργο εθνικής σημασίας η νέα Γραμμή Μεταφοράς 400kV ΚΥΤ Φιλίππων-ΚΥΤ Ν. Σάντας

xristiana

Πρόσκληση στην Ημερίδα: «Ενδοοικογενειακή Βία – Εγκληματικότητα»

xristiana

Δελτίο καλών ειδήσεων

xristiana