30/10/2022
Υλικά:
4-5 κολοκυθάκια αναλόγως το μέγεθος
2 αυγά
1 μεσαία κρέμα γάλακτος
150 γρ. κίτρινο τυρί που λιώνει τριμμένο
100 γρ. φέτα
Άνιθος
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβεις τα κολοκύθια οριζόντια και τα τοποθετείς στο ταψί το ένα δίπλα από το άλλο. Ρίχνεις το λάδι, λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνεις να ψηθούν για 40 περίπου λεπτά
Αφού πάρουν χρώμα προσθέτεις τον άνηθο και τα τυριά.
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνεις την κρέμα γάλακτος με τα αυγά τα χτυπάς καλά και τα ρίχνεις πάνω από το κολοκυθάκια.
Τα αφήνεις να ψηθούν για 10 περίπου λεπτά ακόμη.