ΚεντρικήΚοινωνικά

Στον Βόλο Το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου Και Παρηγορικής Φροντίδας

6/9/2022

Στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας θα συμμετέχει το Αναισθησιολογικό τμήμα του Γ.Ν Βόλου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου από 15 μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου με διεθνή συμμετοχή και την ταυτόχρονη παρουσία όλων των Αναισθησιολογικών Εταιριών Ελλάδος.

«Είναι μεγάλη τιμή και απέραντη χαρά που με την δικιά μας παρότρυνση καταφέραμε να έχουμε την τιμή της διεξαγωγής αυτού του συνεδρίου στην πόλη μας, με επίκεντρο το συνεδριακό κέντρο Ergon Showground στον χώρο Τσαλαπάτα» αναφέρει σε ανακοίνωση η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ένα μέρος των διαλέξεων και συγκεκριμένα ένα κλινικό φροντιστήριο με θέμα το Long covid Σύνδρομο θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας, το Σάββατο 17-09-2022, με την συμμετοχή και άλλων κλινικών καθώς και κοινού.

Μετά την διάλεξη αυτή θα ακολουθήσει ένα δεύτερο κλινικό φροντιστήριο  με θέμα την Κρυοαναλγησία που θα διεξαχθεί στην 5η αίθουσα του χειρουργείου μας, αφού θα γίνει χρήση και του ακτινολογικού μας μηχανήματος για την πραγματοποίηση  αυτού.

Πηγή: https://www.taxydromos.gr

Related posts

Άπνοια ύπνου: Οι επιπτώσεις στον εγκέφαλο των ανδρών μέσης ηλικίας

xristiana

Επιδερμίδα: Ποια είναι η καλύτερη ώρα να κάνουμε ντους;

xristiana

Διασφάλιση της ανεμπόδιστης πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία στα εκλογικά κέντρα, στις εκλογικές διαδικασίες και στο εκλογικό υλικό

xristiana