ΚεντρικήΟμορφιά

Genius! Για να αποκτήσεις τέλειες βλεφαρίδες χρειάζεσαι μία μάσκαρα και το σουτιέν σου

16/9/2022

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση και το αποτέλεσμα μίας ολοκαίνουργιας μάσκαρα στις βλεφαρίδες μας. Είναι ό, τι πιο απολαυστικό και μία στιγμή για την οποία ανυπομονούμε κάθε που αγοράζουμε ένα καινούργιο tube. Με κάθε χρήση ωστόσο, αυτή η αίσθηση αλλάζει. Είναι λογικό βέβαια. Η σύσταση της μάσκαρα αρχίζει να αλλάζει από τη στιγμή που την ανοίγουμε για πρώτη φορά, και κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τον αέρα.

Έρχεται λοιπόν η στιγμή που την περνάμε από τις βλεφαρίδες μας και η αίσθηση δεν είναι η ίδια. Το βουρτσάκι δεν γλιστρά τόσο καλά, το αποτέλεσμα δεν είναι fluffy, Και οι βλεφαρίδες μας κολλούν μεταξύ τους.

Τι συμβαίνει; Τίποτα το σοβαρό, απλά η μάσκαρα χρειάζεται λίγη θερμότητα για να «αναζωογονηθεί» η φόρμουλά της. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τη ζεστάνεις πριν τη φορέσεις και όλα θα πάνε καλά. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το σουτιέν σου θα αναρωτιέσαι. Θα σου πούμε…

Για να ζεστάνεις τη μάσκαρα, ούτε θα την τρίψεις ανάμεσα στις παλάμες σου (δεν θα ζεσταθεί αρκετά), ούτε θα τη βάλεις στα μικροκύματα (ΠΟΤΕ!)… Θα τη βάλεις μέσα στο σουτιέν σου όση ώρα μακιγιάρεσαι, και η θερμοκρασία του σώματός σου θα την ζεστάνει τόσο όσο πρέπει.

Το στήθος είναι ένα από τα πιο θερμά σημεία του σώματος και το σουτιέν πρακτικό γιατί μπορεί να κρατήσει τη μάσκαρα κοντά στο δέρμα σου. Δοκίμασέ το την επόμενη φορά που θα βαφτείς και δεν θα σταματήσεις να το κάνεις όλο τον χειμώνα. Το καλοκαίρι ξεκάθαρα δεν χρειάζεται!

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Νέα Ημερομηνία Της Φιλανθρωπικής Συναυλίας Του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 20/12

xristiana

Kαιρός: Εκρηκτικό μείγμα ισχυρών ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών

xristiana