ΚεντρικήΟμορφιά

2 μυστικά για να αντιμετωπίσεις τη λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής

27/9/2022

Λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής. Ένας εχθρός με τον οποίο έρχονται face to face τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες. Προκαλείται από το υπερβολικό σμήγμα και εξελίσσεται πιτυρίδα, μια ακόμη ανεπιθύμητη κατάσταση που επηρεάζει την εμφάνιση αλλά και τη διάθεση ενός ατόμου.

Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία όσων αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση και να απαλλαγείς μια και καλή από αυτό!

Κάνε απολέπιση

Μπορεί η απολέπιση να είναι συνδεδεμένη με το πρόσωπο και το σώμα, αλλά οι ειδικοί προτείνουν αυτή την beauty συνήθεια και για το τριχωτό της κεφαλής. Το λεγόμενο hair scrub αφαιρεί τα υπολείμματα από τα προϊόντα styling που έχεις χρησιμοποιήσει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα δίνοντας στα νέα την ευκαιρία να αναπτυχθούν γρηγορότερα, ενισχύει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών καθώς διώχνει ρύπους και περιττά έλαια, τονώνει το τριχωτό, ενώ καταπολεμά την ξηροδερμία και απαλλάσσει από την πιτυρίδα.

Τα μαλλιά μένουν ανάλαφρα, αέρινα, με όγκο στις ρίζες, και περισσότερη λάμψη. Μπορείς να δοκιμάσεις το πρόγραμμα Fusio Scrub της Kérastase μία φορά την εβδομάδα, και να συνεχίσεις πάντοτε με μια θεραπεία στα μήκη και στις άκρες.

Μην παραλείπεις το τακτικό λούσιμο

Είναι σημαντικό, αν τα μαλλιά σου έχουν τάση λιπαρότητας, να τα λούζεις συχνότερα για να τα διατηρείς υγιή και φυσικά, όμορφα. Χρησιμοποίησε ένα ήπιο σαμπουάν και εφάρμοσε ελάχιστη ποσότητα μαλακτικού στις άκρες πριν το ξέβγαλμα.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ιστοπλάσμωση: Προσοχή στα συμπτώματα – Πώς γίνεται η διάγνωση και η θεραπεία

xristiana

Σχέδιο Δράσης για τη λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου από το υπουργείο Υγείας

xristiana

Ξενοδοχείο «Ο παράδεισος»

xristiana