ΚεντρικήΟμορφιά

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποια είναι τα 5 «s» που ορίζουν τη ρουτίνα ομορφιάς της

5/9/2022

Το μυστικό της για υπέροχο και λαμπερό, νεανικό δέρμα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε μια πραγματικά εντυπωσιακή μεταμόρφωση κατά τη διάρκεια των δεκαετιών της στο προσκήνιο, ενώ αυτό που σίγουρα είναι αξιοθαύμαστο δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακά καλή της εμφάνιση, η οποία κατά τρόπο αινιγματικό φαίνεται να γίνεται όλο και καλύτερη με κάθε χρόνο που περνάει -όπως χαρακτηριστικά έγραψε το περιοδικό W, ακόμη και η ίδια «μπερδεύεται από το πόσο λίγο γερνάει». 

Η πρωταγωνίστρια του «Marry Me», προφανώς, εργάζεται πολύ σκληρά για να παραμείνει σε άριστη φόρμα, ενώ σύμφωνα με το thelist.comσυνήθως τρώει πολύ καλά, αλλά η φυσική της λάμψη μπορεί εν μέρει να οφείλεται στην απροκάλυπτη αυτοπεποίθησή της. Όπως δήλωσε στο Harper’s Bazaar «Οι επιβεβαιώσεις είναι τόσο σημαντικές. Είμαι νεανική και διαχρονική. Το λέω στον εαυτό μου αυτό κάθε μέρα, μερικές φορές την ημέρα. Ακούγεται σαν κλισέ, αλλά δεν είναι: Η ηλικία είναι όλα στο μυαλό σας. Κοιτάξτε την Τζέιν Φόντα». 

https://www.instagram.com/p/CfZfzwOpFNb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bed85a66-90f9-420d-88df-d1ad264c270b

Προφανώς, η περιποίηση της επιδερμίδας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τη νιόπαντρη σταρ. Μάλιστα, ο πραγματικός λόγος που η Τζένιφερ Λόπεζ δεν πίνει αλκοόλ έχει να κάνει και με την περιποίηση της επιδερμίδας, αφού, όπως έχει ξεκαθαρίσει ότι η ομορφιά βγαίνει από μέσα προς τα έξω

Όπως είπε η Λόπεζ στο InStyle, το να κρατάς τα πράγματα απλά είναι το ζητούμενο. Η ίδια αποκάλυψε πως «Το μυστικό μου για το υπέροχο δέρμα είναι αυτό που ονομάζω τα πέντε S: ύπνος, αντηλιακό, οροί, συμπληρώματα διατροφής και μια υγιής, λογική ζωή, που στα ισπανικά λέγεται sana». Έτσι, η πολυτάλαντη JLo χρησιμοποιεί -και δημιουργεί μέσα από τη σειρά της JLo Beauty- προϊόντα ομορφιάς που, όπως το έθεσε η ίδια «αντιμετωπίζουν τη διόγκωση, τη σφριγηλότητα και τη φωτεινότητα για να πετύχουμε την επιθυμητή λάμψη».

Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Λατίνα σταρ έχει μοιραστεί με τις ακόλουθούς της στο Instagram τα μυστικά για τη βραδινή ρουτίνα περιποίησής της, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί μόλις τρία προϊόντα. Πρώτα απ’ όλα, η Lopez φροντίζει να βγάλει κάθε ίχνος μακιγιάζ πριν κοιμηθεί, επιλέγοντας κάποιο σε μορφή τζελ- κρέμας. Στη συνέχεια, εφαρμόζει ένα moisturizer, συνήθως παχύρρευστο και κρεμώδες, χωρίς να  βαραίνει το δέρμα της, ενώ είναι, επίσης, αντηλιακό, κλειδώνοντας τα πάντα.

Τέλος, η κρέμα ματιών της τη βοηθάει να διατηρήσει τα μάτια της νεανικά, με τη Λόπεζ να τονίζει χαρακτηριστικά «Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο για το κάτω μέρος του ματιού… είναι ολόκληρο το μάτι».

Τώρα, λοιπόν, που ξέρετε τι κάνει η Λόπεζ τα βράδια για να αποκτήσει αυτή την τόσο λαμπερή όψη, μπορείτε κι εσείς να ακολουθήσετε τα βήματά της.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Σαλαμίνα: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση

xristiana

Οι εξετάσεις αίματος μπορούν να προβλέψουν πόσο θα ζήσετε

xristiana

Πάνω από 500 βιβλία χαρίζει η Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη για καλό σκοπό

xristiana