ΚεντρικήΟμορφιά

Τα ροζ μαλλιά είναι τάση – Δείτε πώς να αποκτήσετε το χρώμα

1/9/2022

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Το ροζ χρώμα στα μαλλιά όχι μόνο σας χαρίζει μια σούπερ cool εμφάνιση, αλλά οι ψυχολόγοι λένε ότι το να έχετε ροζ μαλλιά μπορεί, επίσης, να επηρεάσει τη διάθεσή σας. «Η ηρεμιστική επίδραση του ροζ μπορεί στην πραγματικότητα να αλλάξει τη διάθεση και τη συμπεριφορά», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν στο Popsugar η Naomi Torres-Mackie, επικεφαλής της έρευνας στον Συνασπισμό Ψυχικής Υγείας και ασκούμενη ψυχολόγος στο Νοσοκομείο Lenox Hill.

«Οι άνθρωποι στους οποίους παρουσιάζεται το ροζ χρώμα γίνονται πιο χαλαροί σωματικά, λιγότερο εχθρικοί και λιγότερο επιθετικοί. Το μυαλό και το σώμα μας είναι στενά συνδεδεμένα».

Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας ροζ

Ροζ μαλλιά

Το φυσικό ή το αρχικό χρώμα των μαλλιών σας θα καθορίσει πόσο εύκολο είναι για εσάς να βάψετε τα μαλλιά σας ροζ. «Ο καθένας μπορεί να βάψει τα μαλλιά του ροζ, αρκεί τα μαλλιά του να μπορούν να φωτιστούν σε μια απόχρωση του ανοιχτού ξανθού», λέει στο POPSUGAR ο Guy Tang, διάσημος κομμωτής και ιδρυτής του #MyDentity. «Δεν θα έχετε την ίδια ένταση χρώματος σε πιο σκούρους τόνους μαλλιών, οπότε εξαρτάται και από την εμφάνιση που στοχεύετε να πετύχετε».

Βήμα 1: Φωτίστε τα μαλλιά σας σε ξανθά

Για αρχή, θα πρέπει να φωτίσετε τα μαλλιά σας σε ξανθό χρώμα, στην περίπτωση που δεν είναι ήδη. Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να εκτελέσετε αυτό το κομμάτι μόνη σας, οι ειδικοί συστήνουν να πραγματοποιήσετε αυτό το βήμα σε ένα κομμωτήριο υπό τα χέρια ενός επαγγελματία. Μόλις τελειώσει αυτό, είστε έτοιμες για το επόμενο βήμα. «Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τόνο του ροζ -υπάρχουν τόσοι πολλοί, που κυμαίνονται από ένα ελαφρύ ροζ μέχρι ένα έντονο φούξια», προσθέτει ο Tang.

Βήμα 2: Επιλέξτε τη βαφή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες στο κουτί

Ανάλογα με το ποια ροζ βαφή μαλλιών αγοράζετε, θα πρέπει να υπάρχουν οδηγίες στη συσκευασία, τις οποίες πρέπει να ακολουθήσετε πολύ προσεκτικά.

Βήμα 3: Διατηρήστε το χρώμα με ένα χρωματιστό conditioner

«Το ροζ μπορεί να είναι ένας εύθραυστος τόνος, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε το χρώμα ζωντανό στο σπίτι με ένα χρωματιστό conditioner, ανάλογα με τον τόνο του ροζ που θα επιλέξετε», λέει ο Tang.

Συμβουλές για τη διατήρηση των ροζ μαλλιών

Ροζ μαλλιά

Το ροζ είναι μια ιδιόρρυθμη απόχρωση, αλλά απαιτεί λίγη συντήρηση. «Είναι μια απόχρωση χρώματος μαλλιών που πρέπει να διατηρείτε με προσοχή, δηλαδή το χρώμα πρέπει να διατηρείται είτε στο σπίτι είτε πηγαίνοντας τακτικά στον στυλίστα σας για να το ανανεώσετε», λέει ο Tang.

Η απόχρωση μπορεί να ξεθωριάσει γρήγορα, αλλά μπορείτε να την παρατείνετε ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές: «Προσπαθήστε να περιορίσετε τη συχνότητα με την οποία λούζετε τα μαλλιά σας και χρησιμοποιείτε πάντα σαμπουάν που είναι ασφαλές για το χρώμα», εξηγεί ο Tang. «Η χρήση ενός προστατευτικού θερμότητας είναι, επίσης, σημαντική, καθώς τα καυτά εργαλεία μπορούν να συμβάλουν σε ένα γρήγορο ξεθώριασμα του χρώματος».

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Κορωνοϊός: 11.883 νέα κρούσματα και 51 θάνατοι – Στους 425 οι διασωληνωμένοι

xristiana

Υπογράφτηκε η ΚΥΑ για την προληπτική χορήγηση αντιρετροϊκών φαρμάκων (PrEP)

xristiana

Πόσο υγιεινό είναι το λευκό ρύζι

xristiana