ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να καθαρίσετε και να απολυμάνετε σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας

8/9/2022

Ο πολύ εύκολος τρόπος για να τις αφαιρέσετε – Πόσες φορές μπορείτε να φορέσετε το ίδιο ζευγάρι.

Το να φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένας ασφαλής τρόπος για να ενισχύσετε τις υπάρχουσες βλεφαρίδες σας, επιτρέποντάς σας να πετύχετε μια πιο γεμάτη και έντονη εμφάνιση από ό,τι θα μπορούσατε να πετύχετε μόνο με τη μάσκαρα.

Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη είναι να τις απολυμαίνετε μεταξύ των χρήσεων, για αποφυγή ανεπιθύμητων συνεπειών.

Πώς να αφαιρέσετε εύκολα τις ψεύτικες βλεφαρίδες από τα μάτια

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Το WebMD εξηγεί ότι οι ψεύτικες βλεφρίδες χρησιμοποιούνται προσωρινά με τη σύνδεσή τους στο βλέφαρο με μια ήπια κόλλα. Αυτό μπορεί να γίνει DIY στο σπίτι ή να το φροντίσει ένας επαγγελματίας. Παρά τη χρήση κόλλας στη διαδικασία, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι εξαιρετικά εύκολο να αφαιρεθούν, απαιτώντας μόνο λίγο ζεστό νερό για να μαλακώσει η κόλλα.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ με βάση το λάδι ή ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν αφαίρεσης βλεφαρίδων.

Πώς να απολυμάνετε σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που πρέπει να κάνετε σύμφωνα με το Greatist για το σωστό καθαρισμό των ψεύτικων βλεφαρίδων σας είναι να πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό πριν αγγίξετε τα μάτια σας. Αφού αφαιρέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τοποθετήστε τις σε μια καθαρή πετσέτα και χρησιμοποιήστε αφαιρετικό μακιγιάζ ματιών ή οινόπνευμα για να τις σκουπίσετε.

Μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν με ένα βαμβάκι ή μια μπατονέτα για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε βάλει παντού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να περάσετε τις βλεφαρίδες με λίγο ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα κόλλας πριν τις αφήσετε να στεγνώσουν στον αέρα. Τέλος, φροντίστε πάντα να πετάτε τις βλεφαρίδες όποτε αρχίζουν να καταστρέφονται ή αν δεν μπορείτε να τις καθαρίσετε εντελώς από την κόλλα και τα υπολείμματα.

Να θυμάστε ότι όταν πρόκειται για συνθετικές βλεφαρίδες, δεν πρέπει να τις επαναχρησιμοποιήσετε περισσότερες από μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πόσο καλά τις καθαρίζετε μεταξύ των χρήσεων. Σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan, η οφθαλμίατρος Ilyse Haberman δήλωσε ότι πέντε έως οκτώ φορές είναι αρκετές για την επαναχρησιμοποίηση των ψεύτικων βλεφαρίδων.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Μελίνα Μερκούρη

xristiana

Γερνάνε και τα μαλλιά μας: Δείτε τις αιτίες (εικόνες)

xristiana

Ένας απρόσμενος, χνουδωτός γιατρός: Η μύτη του σκύλου «πιάνει» τις ανθρώπινες ασθένειες

xristiana