ΚεντρικήΟμορφιά

Κέιτ Μπλάνσετ: Η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί για περισσότερα από 10 χρόνια

16/9/2022

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ αποδίδει τη φωτεινή της επιδερμίδα σε μερικά προϊόντα που μοιάζουν για την ίδια με «Ιερό Δισκοπότηρο», τα οποία χρησιμοποιεί για πάνω από μια δεκαετία. «Βρήκα κάτι που λειτουργεί πραγματικά για μένα και το έχω ακολουθήσει», είπε, εξηγώντας ότι η επιδερμίδα της είναι πλέον πολύ πιο ανθεκτική από ό,τι ήταν στα 20 της χρόνια.

Για να διατηρήσει τη λάμψη της και να αποφύγει τα σπυράκια, η λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ ακολουθεί, επίσης, μια αυστηρή ρουτίνα με αντηλιακό που διατηρεί ήδη από την παιδική της ηλικία. Με τέτοια αφοσίωση στη σχολαστική φροντίδα της επιδερμίδας της, δεν είναι να απορεί κανείς που δείχνει τόσο όμορφη!

Προετοιμασία

Κέιτ Μπλάνσετ

Το πρώτο βήμα στη ρουτίνα της Κέιτ Μπλάνσετ είναι ένα essence της SK-II, το οποίο χρησιμοποιεί για πάνω από 15 χρόνια. Ισχυρίζεται ότι αυτό το ιαπωνικό βασικό προϊόν περιποίησης δίνει στο δέρμα της τέτοια ώθηση που το foundation δεν είναι απαραίτητο -στην περίπτωη που δεν δηλώνετε και ιδιαιτέρως λάτρεις του.

Απολέπιση

Το βράδυ, η Μπλάνσετ κάνει απολέπιση με το Dermalogica Daily Microfoliant. «Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα αν δεν απομακρύνεις το ανώτερο στρώμα του νεκρού δέρματος, και είμαστε συνεχώς καλυμμένες με νεκρό δέρμα. Οπότε είναι σημαντικό να το απομακρύνουμε», δήλωσε.

Ορός

Συνεχίζοντας την ερωτική της σχέση με την SK-II, ακολουθεί με τον ορό Ultimate Revival Serum. Αυτό βοηθά στην εξομάλυνση του τόνου της επιδερμίδας και στην προώθηση της φωτεινότητας.

Ενυδάτωση

Κέιτ Μπλάνσετ

Η ενυδατική κρέμα της επιλογής της, η Armani Beauty Crema Nera Extrema Supreme Reviving Cream, είναι ιδανική για όλες τις καιρικές συνθήκες και όλους τους τύπους δέρματος.

Προστασία

«Νομίζω ότι το 90% των ανθρώπων που έχουν προβλήματα με το δέρμα τους -από άποψη υγείας αλλά και ικανοποίησης από την επιδερμίδα τους- στην πραγματικότητα μιλούν για βλάβες από τον ήλιο», δήλωσε η Μπλάνσετ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιεί το αντηλιακό Daylong Extreme SPF 50 από τότε που ήταν παιδί και συνεχίζει να το κάνει και τώρα.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

1η Επιστημονική Συζήτηση – Πανδημία: Που Βρισκόμαστε Και Το Άγνωστο Αύριο

xristiana

Σεµινάριο – Ηµερίδα «Τα Οφέλη Της Εκµάθησης Μουσικών Οργάνων Σε ΑµεΑ – Μουσική Και Τέχνη Για Όλους» Στον Βόλο

xristiana

H πιο εύκολη και οικονομική DIY μάσκα μαλλιών για ενυδατωμένα μαλλιά!

xristiana