ΚεντρικήΟμορφιά

Η τάση του μακιγιάζ που φέρνει το καλοκαιρινό look… στο φθινόπωρο

28/9/2022

Από χρυσές ανταύγειες που κανονικά επιλέγατε στην παραλία μέχρι σκιές ματιών σε τόνους που θυμίζουν πετράδια, πολλές τάσεις ομορφιάς είναι εμπνευσμένες από τη Μητέρα Φύση. H τάση της ηλιοκαμένης εμφάνισης που πετυχαίνουμε με το κατάλληλο ρουζ είναι η έμπνευση της εποχής.

Με την καθαρή ομορφιά και την εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ σε άνοδο τα τελευταία χρόνια δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το φρέσκο, ηλιόλουστο καλοκαιρινό πρόσωπο είναι ακόμα δημοφιλές αυτό το φθινόπωρο.

Ο στόχος είναι να λάμπει, μέσα και έξω. Μια υγιεινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος είναι, φυσικά, επίσης βασικό. Όλη η ατμόσφαιρα αυτή τη σεζόν είναι το γυμνό δέρμα κάτω από τον ήλιο, παρόλο που [κάνουμε ό,τι καλύτερο] για να το αποφύγουμε.

Σε όλες μας αρέσει το εφέ του ήλιου στο δέρμα μας, αλλά τώρα που είμαστε ασφαλείς με τον ήλιο, θα χρησιμοποιήσουμε μακιγιάζ για να το αναδημιουργήσουμε. Φέρνει πραγματικά κάτι που είναι φρέσκο ​​και αυθεντικό στην εμφάνιση.

Γιατί η τάση των της ηλιοκαμένης καλοκαιρινής εμφάνισης είναι τόσο ελκυστική;

Εκτός από την ευκολία μιας απλής, λαμπερής εμφάνισης, είναι φυσικό να μας ελκύει η υγιής εμφάνιση ενός ροδαλού μάγουλου — και αυτή είναι ακριβώς η τάση που μεταβαίνει από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Η τρέλα με το «καμένο» πορτοκαλί στο ρουζ είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: Η όψη ενός λίγο ηλιοκαμένου στα μάγουλα και τη μύτη. Είναι νεανικό, χαρούμενο, φρέσκο ​​και εύκολο. Αυτή η εμφάνιση αγκαλιάζει τις ατέλειες. Δεν είναι βαρύ, το μακιγιάζ με πλήρη κάλυψη και οι φακίδες που φαίνονται είναι ένα μπόνους.

Πολλοί μπορούν να καταλάβουν γιατί είναι μια τόσο πολυπόθητη αισθητική. Το μακιγιάζ έχει βαθύτερο αντίκτυπο από όσο νομίζουμε. Το εφέ του ήλιου στο πρόσωπό μας, μας συνδέει με την παιδική μας ηλικία και με εκείνες τις στιγμές ελευθερίας που απλά τρέχαμε και παίζαμε κάτω από τον ήλιο, εντελώς ξέγνοιαστοι. Σε υποσυνείδητο επίπεδο, φέρνει πίσω αυτές τις αναμνήσεις.

Και ίσως – μετά από τα γεγονότα που ζήσαμε (και ζούμε) συλλογικά τα τελευταία χρόνια – η σύνδεση με το παιδί μέσα μας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε όλοι.

Πώς να τελειοποιήσετε το ηλιοκαμένο ρουζ look αυτό το φθινόπωρο

Ξεκινήστε επιλέγοντας το χρώμα του ρουζ σας. Το καλοκαίρι, μπορεί να έχετε διαλέξει μια πιο φωτεινή, ροζ απόχρωση.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

HAIR & MAKE UPΟΜΟΡΦΙΑ

Φυσικό μακιγιάζ: Η τάση και τα μυστικά του

Για το φθινόπωρο, θα θέλετε να μιμηθείτε τη φύση και να πάρετε έμπνευση από τα φύλλα που αλλάζουν χρώμα. Η τερακότα, το χάλκινο,  ο τόνος της σκουριάς και άλλοι τόνοι στην γκάμα του πορτοκαλί και του καφέ είναι κατάλληλοι για το φθινόπωρο και είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί σε μεσαίους και σκούρους τόνους δέρματος, όπως για παράδειγμα είναι οι περισσότερες Ελληνίδες.

Είτε χρησιμοποιείτε ρουζ σε μορφή κρέμας είτε σε πούδρα, η εμφάνιση επιτυγχάνεται εύκολα με το κατάλληλο προϊόν.

Η τοποθέτηση είναι το κλειδί για την ηλιοκαμένη εμφάνιση ρουζ. Αντί να εφαρμόζετε το ρουζ εκεί που θα το κάνατε παραδοσιακά, σκεφτείτε όπως θα έκανε ο ήλιος και τοποθετήστε το χρώμα στο σημείο που θα χτυπούσε το φως του ήλιου στο πρόσωπό σας.

Αυτή η εμφάνιση επιτυγχάνεται κρατώντας το ρουζ ψηλά στα μήλα του μάγουλου και στη γέφυρα της μύτης. Μία επιπλέον καλή κίνηση είναι να το απλώνετε ελαφρά και προς για να μιμηθείτε το άγγιγμα του ήλιου.

Δώστε μια ευκαιρία και θα δείτε ότι δεν υπάρχει καλύτερος καλλιτέχνης για να σας εμπνεύσει από την ίδια τη φύση!

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

DIY: Σπιτικές θεραπείες για την γρήγορη ανάπτυξη των νυχιών

xristiana

COVID-19: Ρινικό σπρέι προστατεύει απέναντι σε όλες τις παραλλαγές κορονοϊού, ακόμα και μελλοντικές

xristiana

Διπλοσάγονο: Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από το αντιαισθητικό προγούλι

xristiana