ΚεντρικήΟμορφιά

Δημιούργησε το απόλυτο casual chic outfit

15/9/2022

Όταν το dress code είναι casual chic, τότε μείνε ήσυχη ότι μπορείς να πειραματιστείς με το look σου! Αυτό το στυλ επιτάσσει να ντυθείς με κομμάτια σε άνετες γραμμές και να προσθέσεις κάποιες chic λεπτομέρειες ή να μπλέξεις στο outfit σου casual ρούχα με πιο polished. Η ελευθερία που σου χαρίζει είναι μοναδική και μπορείς να επιστρατεύσεις όλη σου τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, για να κάνεις dress up εκείνο το απλό πουλόβερ ή τζιν που βρίσκεται στην ντουλάπα σου. Σε αυτό το blogpost σου δίνουμε μερικές ιδέες για μοντέρνα casual chic φθινοπωρινά outfits!

Κάνε την ανατροπή φορώντας φορέματα https://www.attrattivo.gr/el/gynaikeia-rouxa/foremata με leather jackets. Και φυσικά, δεν αναφερόμαστε στα casual φορέματά σου -δεν υπάρχει κάποια στιλιστική επανάσταση εκεί- αλλά σε εκείνα τα κομμάτια με το φίνο ύφασμα που επιλέγεις για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Σε ένα event όπου τα fashionable coats είναι μια αναμενόμενη επιλογή, εσύ κάνε τη διαφορά επιλέγοντας ένα cool biker jacket σε συνδυασμό με τo formal dress σου. Είναι σίγουρο ότι θα τους αφήσεις όλους άφωνους με αυτό το combo!

Οι πρωταγωνιστές στα φθινοπωρινά looks δεν είναι άλλοι από τα τζιν παντελόνια https://www.attrattivo.gr/el/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-pantelonia/gynaikeia-tzin-pantelonia. Τόσο versatile, είναι ίσως το πιο εύκολο κομμάτι για να κάνεις dress up. Το μόνο που αρκεί είναι ένα delicate top, όπως ένα ημιδιαφανές πουκάμισο με μοτίβα ή ένα με ζακάρ ύφανση, ακόμα μπορεί να είναι μια κρουαζέ μπλούζα με σατέν υφή – οι επιλογές σου είναι αμέτρητες. To επόμενο office look που θα σου χαρίσει άνεση, αλλά θα εντυπωσιάσει και τους συναδέλφους σου είναι το αγαπημένο σου τζιν, μποτάκια και μια μπλούζα που να δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας, ύστερα δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το πόσο καλά θα τα πας στα tasks σου.

Συνεχίζουμε με τα πουλόβερ σου, εκείνα τα απλά knitwear που βρίσκονται στη συλλογή σου και έχεις συνηθίσει να φοράς με τα casual παντελόνια σου. Μήπως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Το μίνιμαλ sweater σου με μια midi leather-look φούστα είναι ένας τέλειος casual chic συνδυασμός, ενώ οι slip skirts με το λαμπερό τους ύφασμα θα δείχνουν extra cool, αν τις ταιριάξεις με ένα πουλόβερ και sneakers. Επίσης, μην ξεχνάς τον all-time classic συνδυασμό που θέλει τη midi πλισέ φούστα με μια  λεπτή πλεκτή μπλούζα από πάνω και ζώνη στη μέση.

Δε χρειάζονται πανάκριβα ρούχα για να πετύχεις το πολυπόθητο casual chic στιλ, μονάχα ποιοτικά κομμάτια και μια επιμέλεια στον συνδυασμό και θα είσαι super stylish, κάθε ημέρα και σε κάθε περίσταση!

Related posts

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Τζιά

xristiana

Φιλανθρωπική Δράση Από Το Ενημερωτικό Portal Timeforgoodnews.Gr

xristiana

Μάφινς με κολοκύθα και βρώμη

xristiana