ΚεντρικήΚοινωνικά

Η Μεταμόρφωση γιορτάζει με Γλυκεριά και Πέγκυ Ζήνα – Χρήστο Νικολόπουλο

1/8/2022

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για δύο βραδιές ξεχωριστής διασκέδασης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στις 21:00, στην πλατεία Δημαρχείου, θα απολαύσουμε μια μοναδική μουσική συναυλία με τη Γλυκερία, η οποία διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια αναμένεται να μας χαρίσει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά – σμυρνέικα, καθώς και όλες τις επιτυχίες της.

Μια σπουδαία τραγουδίστρια και ένας από τους πιο πολυτραγουδισμένους και αγαπημένους συνθέτες, η Πέγκυ Ζήνα και ο Χρήστος Νικολόπουλος, συναντιούνται επί σκηνής στην πλατεία Μεταμόρφωσης της Σωτήρος, στις 21:00, το Σάββατο 6 Αυγούστου.

Οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια μουσική παράσταση με δυνατές στιγμές από την προσωπική πορεία τους, με τραγούδια που μας συγκινούν, μας ταξιδεύουν και μας διασκεδάζουν.

Η είσοδοςς είναι ελεύθερη και για τις δύο μουσικές βραδιές.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Οκτώ ανοιξιάτικες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο χώρο της μόδας

xristiana

Ημερίδες στην Καλαμάτα 12/9 και στην Σπάρτη 13/9 “Τα δικαιώματα και οι κοινωνικές παροχές για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους”

xristiana

Εκδηλώσεις Για Την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων Στη Λιμνοθάλασσα Αγγελοχωρίου Και Στο Παράκτιο Τμήμα Γαλλικού Ποταμού

xristiana