ΚεντρικήΚοινωνικά

Η Μεταμόρφωση γιορτάζει με Γλυκεριά και Πέγκυ Ζήνα – Χρήστο Νικολόπουλο

1/8/2022

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για δύο βραδιές ξεχωριστής διασκέδασης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στις 21:00, στην πλατεία Δημαρχείου, θα απολαύσουμε μια μοναδική μουσική συναυλία με τη Γλυκερία, η οποία διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια αναμένεται να μας χαρίσει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά – σμυρνέικα, καθώς και όλες τις επιτυχίες της.

Μια σπουδαία τραγουδίστρια και ένας από τους πιο πολυτραγουδισμένους και αγαπημένους συνθέτες, η Πέγκυ Ζήνα και ο Χρήστος Νικολόπουλος, συναντιούνται επί σκηνής στην πλατεία Μεταμόρφωσης της Σωτήρος, στις 21:00, το Σάββατο 6 Αυγούστου.

Οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια μουσική παράσταση με δυνατές στιγμές από την προσωπική πορεία τους, με τραγούδια που μας συγκινούν, μας ταξιδεύουν και μας διασκεδάζουν.

Η είσοδοςς είναι ελεύθερη και για τις δύο μουσικές βραδιές.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Time for beauty news

xristiana

Ομάδα Διαχείρισης Άγχους Για Μαθητές Γ Λυκείου

xristiana

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

xristiana