ΚεντρικήΟμορφιά

Lip liner: Το beauty item που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου

11/8/2022

Το lip liner είναι ένα must προϊόν μακιγιάζ που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα beauty νεσεσέρ γιατί με αυτό μπορείς να δημιουργήσεις ένα όμορφο περίγραμμα ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσεις ως κραγιόν γεμίζοντας τα χείλη σου μόνο με αυτό. Επίσης να θυμάσαι πως δεν θα πρέπει να αποχωρίζεσαι ποτέ το μολύβι των χειλιών σου καθώς αυτό είναι που θα χαρίσει διάρκεια στο κραγιόν σου.

Πως θα το χρησιμοποιήσεις σωστά;

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις πριν εφαρμόσεις μολύβι στα χείλη σου είναι να τα προετοιμάσεις σωστά, κάνοντας μια μάσκα ή ένα lip scrub -καλό θα ήταν να τα εφαρμόζεις 2 φορές την εβδομάδα. Με αυτό τρόπο θα εξαλείψεις τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου και έτσι θα είναι λεία και απαλά ώστε να υποδεχθούν το προϊόν. Το δεύτερο και σημαντικό βήμα είναι πως αν δεν έχεις μεγάλα χείλη δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές με το μολύβι για να τα μεγαλώσεις, διότι αν δεν προσέξεις θα δημιουργηθεί ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Μπορείς ωστόσο αν θέλεις να δημιουργήσεις μια σκιά στο κάτω χείλος, χρωματίζοντας τα με το μολύβι ώστε να τα κάνεις λίγο πιο ζουμερά. Τέλος αφού βάλεις σωστά το περίγραμμα, εφάρμοσε το κραγιόν σου προσεκτικά για τυχόν ατέλειες χρησιμοποίησε μια μπατονέτα ώστε να σκουπίσεις περιττό υλικό-και είσαι έτοιμη.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

7ημερη Εθελοντική Αιμοδοσία Του «Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου» Στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Για Όλους Τους Αιμοδότες Όλων Των Τραπεζών

xristiana

Ο Δήμος Ιλίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα

xristiana

Έλλειψη ύπνου στους νέους: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο κατάθλιψης

xristiana