ΚεντρικήΟμορφιά

4 χτενίσματα για σένα που έχεις κοντό καρέ και δεν μπορείς να πιάσεις αλογοουρά

10/8/2022

Μη δίνεις σημασία σε όσους σου λένε ότι με το κοντό καρέ σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ένα video στο TikTok σού δείχνει πώς θα απογειώσεις με 4 διαφορετικούς τρόπους το bob haircut.

Αν παρακολουθείς τις influencers στο Instagram σου κι αν έχεις ρίξει μια ματιά στα catwalks των διάσημων Οίκων Μόδας, θα έχεις διαπιστώσει ότι ένα είναι το κούρεμα της δεκαετίας: το καρέ. Ειδικά, μάλιστα, το κοντό καρέ είναι ό,τι πιο fresh και κομψό μπορεί να δοκιμάσει μια γυναίκα, η οποιαδήποτε γυναίκα. Γιατί το καρέ κολακεύει όλες και για όλες υπάρχει ένα bob haircut. Θα σου το πει αυτό σίγουρα και ο κομμωτής σου.

Τι γίνεται, όμως, αν κόψεις ένα πολύ κοντό καρέ και αρχίσεις να ακούς τους γύρω σου να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις κανένα χτένισμα με πιασμένα μαλλιά, όπως η αλογοουρά και ο κότσος; Απλά τους αγνοείς. Γιατί πράγματι μπορεί να είναι δύσκολο να πιάσεις μια αλογοουρά – οκ, το παραδεχόμαστε- αλλά υπάρχουν τόσα και τόσα stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις.

10 celebrity καρέ που θα σε πείσουν να καθίσεις επιτέλους στην καρέκλα του κομμωτή σου

Το viral video στο TikTok για #hairinspo

Η Stephhui είναι αυτή που θα σου δώσει όχι μία αλλά… 4 super fresh λύσεις για το κοντό καρέ σου. Η TikToker δημιούργησε ένα βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα και δείχνει 4 εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που θα αναδείξουν το bob haircut σου και τα οποία είναι ιδανικά τόσο για πρωινά όσο και για βραδινά looks.

Και όχι μόνο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά σου αποκαλύπτει βήμα-βήμα πώς θα κάνεις το κάθε ένα χτένισμα ξεχωριστά. Πάτα το play και ξεκίνα κι εσύ να μεταμορφώνεις… το καρέ σου!

Τα 4 εύκολα χτενίσματα για το καρέ σου

Τα 4 χτενίσματα που σου δείχνει η Stephhui είναι τα εξής: Πλεξουδάκια με butterfly hairclips, flip ends, half up half down braids και wet look. Είναι όλα εύκολα και γρήγορα, όπως είδες!

Ας τα μελετήσουμε από την αρχή, όμως! Τα πλεξουδάκια είναι ένας γρήγορος τρόπος να μεταμορφώσεις το καρέ σου. Με τα butterfly hair clips, όμως, κάνεις αυτόματα πιο stylish και πιο επίκαιρο το χτένισμά σου. Γιατί; Διότι αυτά τα μικροσκοπικά αξεσουάρ μαλλιών ανήκουν στα 90’s και έχουν κάνει δυναμικό comeback τελευταία. Ακόμα να τα φορέσεις, λοιπόν;

1660121984050-927469922-KARE_HAIRSTYLES.jpg

Τα flip ends είναι οι γυρισμένες προς τα έξω άκρες των μαλλιών και γίνονται γρήγορα μόνο με την πρέσα σου. Είναι το απόλυτο 60’s χτένισμα που μπορείς να επιλέξεις για τις βραδινές, αλλά και επίσημες εμφανίσεις σου, όπως επίσης και το wet look. Όσο για το half up; Θα κάνει κάθε σύνολό σου τόσο forward όσο δεν φαντάζεσαι!

bob_hair.jpg

Μαρία Ροδίτη

ΜΑΡΊΑ ΡΟΔΊΤΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή βίντεο: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Εμβολιασμός – Διστακτικότητα: Τι ρόλο έπαιξαν οι αγχώδεις διαταραχές

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία, στο αίθριο της Λότζια

xristiana

Δωρεάν Ομαδικά Εργαστήρια Επαγγελματικής Συμβουλευτικής Από Το Ινστιτούτο Εργασίας Της ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης

xristiana