ΚεντρικήΟμορφιά

12 εύκολα και εντυπωσιακά χτενίσματα με scrunchie

4/8/2022

Tα scrunchies είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ μαλλιών, αφού πέρα από την πρακτικότητα τους μπορούν να προσθέσουν ξεχωριστό στυλ σε ένα χτένισμα.

Είτε πρόκειται για απλά και γρήγορα χτενίσματα για την καθημερινότητα, ή για ένα εντυπωσιακό χτένισμα που θα ολοκληρώσει μία βραδινή επίσημη εμφάνιση, ένα scrunchie αρκεί για να κάνει τη διαφορά.

Μέσα από ένα βίντεο, η hair expert Missy Sue μας δείχνει 12 διαφορετικά χτενίσματα με scrunchie για κάθε περίσταση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και στη συνέχεια δύο λόγια για κάθε χτένισμα:

Twisted half up χτένισμα

Το πρώτο χτένισμα είναι ένα πολύ απλό, αλλά εντυπωσιακό πιάσιμο των μισών μαλλιών πάνω με ένα παιχνιδιάρικο στριφογύρισμα που στολίζεται με ένα scrunchie. Είναι ιδανικό για μαλλιά μεσαίου μήκους, αλλά και μακριά, ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κομψό σινιόν με σκράντσι

Κομψό σινιόν με σκράντσι

Οι χαμηλοί κότσοι αποτελούν πάντα μια chic επιλογή για το πιάσιμο των μαλλιών μας, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Το συγκεκριμένο σινιόν μπορεί να σταθεί υπέροχα μόνο του, αλλά μπορεί να απογειωθεί ακόμη περισσότερο με τη βοήθεια ενός μεγάλου σκράντσι.

Half up double bun με μικρά scrunchies

Half up double bun με μικρά scrunchies

Ένα ακόμη μοντέρνο χτένισμα που μπορεί να ολοκληρωθεί με scrunchies μαλλιών είναι και το διπλό mini bun με τα μισά μαλλιά κάτω. Είναι απλό, αλλά δείχνει εκπληκτικά εντυπωσιακό για μια πρωινή ή βραδινή εμφάνιση.

Γρήγορος κότσος μπαλαρίνα με λαστιχάκι από ύφασμα

Όλες μας λατρεύουμε την ευκολία και τη δροσιά που προσφέρει με στυλ ένα ψηλός κότσος μπαλαρίνα. Για να απογειώσετε όμως το συγκεκριμένο χτένισμα, μπορείτε πολύ απλά να προσθέσετε ένα χρωματιστό σκράντσι. Η απλή αυτή κίνηση μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως το hairstyle σας.

Twisted χτένισμα με scrunchie και knot

Αντίστοιχα με το πρώτο half up χτένισμα με στριφογύρισμα και σκράντσι, το ξεχωριστό αυτό σε όψη πιάσιμο των μισών μαλλιών πάνω με knot στο πίσω μέρος του κεφαλιού μπορεί να αποτελέσει μια πιο ιδιαίτερη και περίτεχνη ιδέα για την τέλεια εμφάνιση.

Χαμηλή αλογοουρά με λαστιχάκι σκράντσι και πλεξούδα

Σικάτη, αλλά πιο ξεχωριστή η παραλλαγή αυτή της χαμηλής αλογοουράς με πλεξούδα μπορεί να απογειωθεί με τη βοήθεια ενός scrunchie με φιόγκο.

Το συγκεκριμένο χτένισμα δείχνει πολύ εντυπωσιακό όταν τα μαλλιά είναι ελαφρώς μακριά, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί εξίσου και με μεσαίου μήκους.

Χαμηλός κότσος με πλεξούδα

Χαμηλός κότσος με πλεξούδα

Πρόκειται για ένα εύκολο, αλλά περίτεχνο σε όψη σινιόν που συνδυάζει την πλεξούδα με τον κότσο. Το κομψό και στυλάτο αυτό low bun πιασμένο με σκράντσι είναι κατάλληλο τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Bubble ponytail με λαστιχάκια μαλλιών scrunchies

H χαμηλή αυτή αλογοουρά με φούσκες είναι πανεύκολη στη δημιουργία της και ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας. Είναι κατάλληλη τόσο για τις casual, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις μας.

Half up knot με πλεξούδα και σκράντσι μαλλιών

Half up knot με πλεξούδα και σκράντσι μαλλιών

Η προσθήκη της πλάγιας πλεξούδας, αλλά και το σκράντσι μπορεί να δώσει σε ένα κατά τα αλλά απλό πιάσιμο των μισών μαλλιών πάνω εντελώς διαφορετική όψη. Μια δοκιμή θα σας κάνει να νιώσετε καλοχτενισμένη χωρίς κόπο.

Half up top knot

Ένα χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω σε κότσο είναι από μόνο του όμορφο. Αν όμως το στολίσουμε με ένα λαστιχάκι scrunchie μπορεί να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Twisted ponytail

Η απλή, αλλά εκθαμβωτική αυτή αλογοουρά μπορεί να δημιουργηθεί πανεύκολα και γρήγορα από όλες μας, κάνοντας την εμφάνιση μας πολύ πιο ξεχωριστή. Ένα στριφογύρμα, αλλά και το χρώμα που προσθέτει το σκράντσι στο χτένισμα αυτό είναι αρκετά για να το κάνουν να τραβήξει την προσοχή.

Space buns με scrunchies

Παιχνιδιάρικο και πολύ μοντέρνο το χτένισμα αυτό με τους δυο ψηλούς κότσους στολισμένους με λαστιχάκια τύπου σκράντσι, μπορεί να αποτελέσει την τέλεια καθημερινή πρόταση για τα μαλλιά σας.

Πηγή: https://www.beautetinkyriaki.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.beautetinkyriaki.gr

Related posts

Κρατάμε Τους Νέους Μακριά Από Το Κάπνισμα

xristiana

Ποια είναι η εικόνα και τα χαρακτηριστικά ενός παιδιού με αυτισμό;

xristiana

“Κατανοώντας Τους Φίλους – Μαθαίνω Την Διαφορετικότητα”: Εκδήλωση Στη Λάρισα Για Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία

xristiana